Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 11 ianuarie 2020. Iubirea este cuvântul cheie

Astăzi iubirea este cuvântul cheie. Nu toţi nativii sunt îndrăgostiţi, însă orice este posibil într-o zi de sâmbătă. 

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 11.01.2020, 08:59

Vezi și

Astăzi iubirea este cuvântul cheie. Nu toţi nativii sunt îndrăgostiţi, însă orice este posibil într-o zi de sâmbătă. 

Capricornii vor investi într-o idee nouă care le poate mări consistent veniturile şi îi poate propulsa către o funcţie mult dorită. Secretul este atenţia la detalii.

În schimb pentru Vărsători pe plan financiar pot apărea probleme. Nu prea aveţi cum să le evitaţi, mai ales cheltuielile, însă bucuraţi-vă de timpul petrecut alături de persoana iubită pentru că dragostea pluteşte în aer.

Este o zi potrivită ca Peştii să încheie orice relaţie şi activităţi care au adus stresul, panica sau confuzia în viaţa lor. În plus, a doua parte a zilei o puteţi petrece la shopping.

Nativii Berbec nu ar trebui să se apropie de vreun magazin. Evitaţi să cumpăraţi lucruri scumpe pentru că astăzi nu le puteţi numi investiţii. Mai degrabă petreceţi timp cu persoanele dragi şi veţi uita de ele.

Taurii sunt foarte bine aspectaţi de plan amoros. O iubire la care nu speraţi ar putea apărea în viaţa voastră, dar asta implică să vă deschideţi inima. 

Pentru Gemeni, mai ales pentru cei aflaţi într-o relaţie, lucrurile pot lua amploare. O logodnă, o căsătorie sau un copil ar putea apărea în viaţa voastră. 

În ceea ce-i priveşte pe Raci, cariera ar trebui să le ocupe timpul. Este o perioadă excelentă să vă dezvoltaţi, iar asta implică şi o avansare. 

Leii ar trebui să muncească prudent şi să se ocupe doar de îndatoririle lor. Colegii se descurcă şi singuri, mai ales că ar trebui să vă concentraţi pe relaţiile cu superiori.

Detaşarea este cuvântul cheie pentru Fecioare. Tindeţi să vă implicaţi prea mult în relaţiile sentimentale, iar astăzi ar fi bine să faceţi un pas în spate şi să priviţi imaginea de ansamblu.

Balanţele pot rezolva sau lămuri chestiuni familiale delicate. Asta înseamnă că vă descurcaţi de minune la capitolul comunicare şi în cuplu.

Pentru nativii Scorpion banii par să cadă din cer. Fie o mărire de salariu, fie o primă, fie o sumă restituită măreşte bugetul de vacanţă aşa că nu ezitaţi să o plănuiţi.

Săgetătorii au o zi excelentă pe plan profesional. Chiar dacă este weekend, la serviciu găsiţi soluţii eficiente şi asta le arată superiorii de ce sunteţi capabili.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 11 ianuarie 2020. Iubirea este cuvântul cheie