Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 12 Martie 2021. Zi complicată în dragoste, pentru mai multe zodii

Horoscop 12 martie 2021. Astăzi Soarele este conjuct Neptun. Un aspect care se petrece o dată la 12 luni şi care, ne amplifică fantezille şi visurile.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 12.03.2021, 08:18

Vezi și

BERBECII sunt provocaţi la locul de muncă. O femeie s-ar putea să vă pună beţe-n roate sau să vă submineze în faţa şefilor. Fiţi fermi, pentru că puteţi căştiga cu uşurinţă în faţa ei.

TAURILOR le merge excelent pe plan financiar. Trebuie să puneţi la punct chestiuni birocratice legate de locuinţă sau de achiziţionarea unei maşini.

Nativii GEMENI vor avea o zi intensă la job. Dacă vi se atribuie prea multe responsabilităţi, este important să vă impuneţi punctul de vedere pentru a nu vă ocupa tot timpul liber.

Pe RACI o femeie îi poate păcăli azi. Nu vă încredeţi în vorbele cuiva care vrea să obţină un bun sau un serviciu din partea voastră.

LEII simt nevoia de o pauză. Câteva zile de odihnă alături de familie. Nu trebuie să se sfiască să ceară acest lucru șefilor, veți fi surprinși de răspuns.

FECIOARELE sunt susţinute la serviciu. Mai mult de atât, veţi un fel de... salvator al echipei cu care lucraţi.

BALANŢELE trebuie să fie atente cum comunică cu şefii. Vă enervaţi destul de repede, însă, încercaţi să fiţi cât mai diplomaţi.

Familia sau achiziţionarea unor produse pentru familie, le va ocupa SCORPIONILOR toată ziua. Fiţi atenţi ce cumpăraţi.

SĂGETĂTORII îşi vor regla nişte situaţii legate de bani sau de afaceri. Cel mai probabil veţi încheia afaceri profitabile.

Pentru CAPRICORNI planul financiar este foarte bine văzut. În special datorită veniturilor considerabile care apar în viaţa voastră.

Nativii VĂRSĂTOR au întâlniri legate de un nou loc de muncă sau de o avansare la actualul job. Este o zi bună şi dacă vreţi să vă relocaţi.

Iar PEŞTII pot intra în conflict cu o femeie. Daţi dovadă de diplomaţie şi nu luaţi decizii pripite.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 12 Martie 2021. Zi complicată în dragoste, pentru mai multe zodii