Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 13 ianuarie 2021. Momente tensionate şi probleme de comunicare

Astăzi au loc pe cer 6 quadraturi. Adică aspecte tensionate care ne dezechilibrează. Avem tendinţa să supraestimăm diverse situaţii, relaţii, comportamente, însă trebuie să fim realişti.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 13.01.2021, 09:10

Vezi și
  • Leii vor să îşi apere imaginea cu orice preţ
  • Săgetătorii sunt gata să se îndrăgostească

BERBECII aşteaptă un răspuns, un mesaj, o confirmare. Dacă întârzie să apară, nu vă panicaţi şi, cel mai important, nu luaţi voi iniţiativă.

La locul de muncă situaţia TAURILOR se poate complica puţin. Vă deranjează că nu vă sunt recunoscute meritele şi riscaţi să revărsaţi asupra familiei problemele de la birou, aşa că mare grijă.

Pe GEMENI, o femeie îi poate încurca în privinţa unei promovări. Aveţi grijă cum interacţionaţi cu cei din jur, pentru că imaginea publică va conta enorm.

Nativii RAC oscilează pe plan emoţional. Sunteţi irascibili, mai ales în raport cu femeile, aşa că fiţi atenţi să nu porniţi conflicte.

LEII vor să îşi apere imaginea cu orice preţ. Dar dacă cineva încearcă să obţină un răspuns, deşi nu îl aveţi pregătit, orice v-ar spune, nu luaţi decizii pripite.

Dacă cineva le încurcă pe FECIOARE, totul se va rezolva de la sine. Nu ascultaţi ce spun ceilalţi, ci aveţi încredere în instinctul vostru.

BALANŢELE nu sunt încântate să lucreze azi într-o echipă. Totuşi, dacă vreţi să avansaţi şi să vă faceţi remarcaţi, nu veţi reuşi doar singuri.

Pasiune este cuvântul care îi defineşte pe SCORPIONI. Totul vă merge strună şi mai mult de atât, aveţi puterea să îi motivaţi şi ajutaţi şi pe ceilalţi, aşa că nu ezitaţi.

SĂGETĂTORII sunt gata să se îndrăgostească. Este posibil ca cealaltă persoană să fie într-o altă relaţie sau să vă fie coleg, dar voi deja vă pregătiţi planul de atac.

Nativii CAPRICORN pot avea probleme în comunicarea cu o rudă, dar cel mai bine ar fi să aveţi răbdare să se rezolve totul de la sine.

Dacă VĂRSĂTORII trec printr-o verificare, un control, cei din jur pot destabiliza lucrurile. Nu vă panicaţi, pentru că mâine veţi rezolva totul. Dar pentru moment nu încercaţi lucruri noi.

Iar PEŞTII sunt în mare formă. Puteţi primi ajutor din partea unor persoane la care nu v-aţi aşteptat. Lăsaţi deoparte presupunerile şi acceptaţi ajutorul.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de YouTube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 13 ianuarie 2021. Momente tensionate şi probleme de comunicare