Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 14 septembrie 2020. Taurii vor să se afirme

Pentru cei care vor sa stie ce le rezervă astrele, mai ales acum, când începe şcoala, avem veşti bune. Rosse Stan este pregătită să vă prezinte ultimele previziuni.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 14.09.2020, 14:39

sursa: Alexandra Coman, astrolog Vezi și
  • Nativii Taur vor să se afirme la serviciu
  • Gemenii au noroc dacă aleg să călătorească

Astăzi este o zi perfectă să luăm decizii, dar doar dacă vom fi raţionali şi nu ne lăsăm conduşi de sentimente, potrivit astrologului Alexandra Coman.

Pe cer are loc un aspect special - opoziţia între Soare şi Neptun. Care ne poate influenţa să privim lucrurile dintr-o perspectivă nu tocmai coformă cu realitatea, ba chiar să supradimensionăm importanţa unor evenimente.

Să începem cu Berbecii. Condiţia ca aceştia să aibă o zi productivă, este să nu se enerveze şi, mai ales, să nu reverse această stare asupra celor din jur. Deciziile pe care le luaţi astăzi ar fi bine să se orienteze spre activităţilor obişnuite.

Nativii Taur vor să se afirme la serviciu şi să fie mai deosebiţi, însă... azi nu le va ieşi. Sunteţi prea bruşti, prea rapizi şi prea în forţă pentru gustul celor din jur. Dar dacă daţi dovadă de diplomaţie şi îi ascultaţi, ziua de luni va fi una excelentă.

Gemenii au noroc dacă aleg să călătorească, dar au şi sprijin necondiţionat la serviciu. Fiţi, însă, foarte atenţi pentru că există un risc crescut să luaţi o amendă sau să intraţi în conflict cu un om al legii.

Racii au o zi cu totul specială. Luna - planeta emoţiilor - se aşază peste Venus - planeta iubirii - ceea ce le va conferi multă senzualitate şi dorinţă de... flirt. Vreţi să vă îndrăgostiţi, şi s-ar putea să vă iasă. Dar, mare atenţie, nu vă întoarceţi la o relaţie din trecut sub nicio formă.

Pe harta natală a Leilor astrele prevăd multă agitaţie, dar nu este un lucru rău. Discuţiile pe care le veţi purta vor fi productive. Însă aveţi grijă la potenţiale conflicte în dragoste, asta în special cei care vă aflaţi în relaţii de lungă durată.

Nativii Fecioară nu ar trebui să se bazeze pe intuiţie. Apelaţi la raţiune şi la fapte, hârtii, acte... tot ce este concret. Comunicarea este foarte bună, aşa că luaţi în considerare semnarea unor contracte sau decizii ce privesc o călătorie.

Şi pentru Balanţe comunicarea poate atinge cote maxime, mai ales la job. Nu este o zi bună pentru drumuri! Călătoriile mai pot aştepta, iar în trafic ar trebui să fiţi prevăzători.

Scorpionii trebuie să iasă în evidenţă şi să se afirme. Puteţi lua decizii care privesc cariera, schimbarea locului de muncă sau o relocare, atât timp cât sunt bazate pe logică.

Banii sunt punctul central pentru Săgeători. Mai ales dacă vorbim de achiziţii, vânzări sau închirierea unei locaţii. Calculaţi-vă bugetul şi nu faceţi speculaţii.

Capricornii trebuie să înveţe să îşi ţină nervii sub control. Riscul de conflict este mare, însă, veştile bune ar putea veni astazi de la....  sefi.

Pentru Vărsători totul este legat de casă, imobile, închirieri. Dacă vreţi să faceţi cumpărături importante - fie că e vorba de mobilă sau electrocasnice - nu ezitaţi pentru că, s-ar putea să faceţi o investiţie bună.

Iar nativii Peşti ar trebui să se abţină din a lua decizii importante, mai ales legate de carieră. Rămâne însă o zi bună pentru comunicare, discuţii şi negocieri, aşa că apelaţi la efectul hipnotic pe care îl aveţi asupra celor din jur.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi, este o zi bună să luăm decizii şi să începem proiecte noi. Dar asta doar apelând la raţiune şi logică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 14 septembrie 2020. Taurii vor să se afirme