Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 17 ianuarie 2020. Decizii riscante pe plan sentimental

Horoscopul zilei 17 ianuarie 2020. Nu este tocmai cel mai potrivit moment pentru a lua decizii riscante, în special pe plan sentimental. Se recomandă răbdare. De multe ori, lucrurile se rezolvă de la sine, doar așteptând clipa în care se poate discuta calm și fără patimă.

de Redactia Observator

la 17.01.2020, 10:42

Vezi și

Horoscopul zilei 17 ianuarie 2020. Nu este tocmai cel mai potrivit moment pentru a lua decizii riscante, în special pe plan sentimental.

Se recomandă răbdare. De multe ori, lucrurile se rezolvă de la sine, doar așteptând clipa în care se poate discuta calm și fără patimă.

Horoscopul zilei 17 ianuarie 2020 Capricorn

CAPRICORNII nu trebuie să refuze nicio invitație. Fie că vorbim de șanse în plan sentimental sau profesional, prezența lor într-un cerc larg de oameni astăzi le poate aduce multe beneficii.

Horoscopul zilei 17 ianuarie 2020 Vărsător

VĂRSĂTORII stau bine la capitolul bani și chiar se întrevăd vești și mai bune pe viitor. Cu noile câștiguri, își pot cumpăra un bun pe care și-l doresc de mult sau să plece într-o destinație îndepărtată.

Horoscopul zilei 17 ianuarie 2020 Pești

Nativii PEȘTI sunt conflictuali și își varsă nervii pe toți cei din jur. Trebuie să înțeleagă că nu e nimeni de vină pentru problemele lor și că mai bine ar face un pas către rezolvarea acestora, decât să plângă în pumni.

Horoscopul zilei 17 ianuarie 2020 Berbec

BERBECII simt că partenerul încearcă să le întindă o capcană. Este posibil că persoană iubita să vrea să le testeze fidelitatea, așa că trebuie să fie cu ochii în patru.

Horoscopul zilei 17 ianuarie 2020 Gemeni

GEMENII sunt mult prea preocupați de părerea celor din jur, iar asta nu face decât să le pună piedici în ceea ce-și doresc. Ar fi cazul să fie mai asumați și să nu le pese de răutățile auzite.

Horoscopul zilei 17 ianuarie 2020 Taur

TAURII ar putea avea un sentiment de slăbiciune și nu este nimic rău în asta, ci dimpotrivă, devin mai sensibili și încep să își deschidă sufletul în față a tot ce e nou în viața lor.

Horoscopul zilei 17 ianuarie 2020 Rac

Pentru RACI, a acționa astăzi numai din instict poate fi cam periculos. Ar face bine să gândească rațional fiecare pas făcut.

Horoscopul zilei 17 ianuarie 2020 Leu

Chiar dacă de regulă sunt sufletul petrecerii, zilele acestea LEII s-ar putea să nu se simtă tocmai în largul lor la evenimente. Ar vrea să petreacă timp numai cu apropiații lor.

Horoscopul zilei 17 ianuarie 2020 Fecioară

Chiar dacă weekendul bate la ușa, FECIOARELE parcă sunt mai puse pe treabă că niciodată. Au multe sarcini de dus la capăt și ce bine că au și energie pe măsură.

Horoscopul zilei 17 ianuarie 2020 Balanță

Cum echilbru este cuvântul care îi definește pe nativii BALANȚĂ, prietenii, familia, toți cei dragi care au nevoie de un sfat, vor apela la înțelepciunea lor.

Horoscopul zilei 17 ianuarie 2020 Scorpion

SCORPIONII se pot trezi cu sentimentul straniu că ceva important este pe cale să se întâmple. Iar instinctul nu îi minte. Chiar pot primi o veste care să le schimbe semnificativ viața.

Horoscopul zilei 17 ianuarie 2020 Săgetător

SĂGETĂTORII nu își pot îndrepta atenția în mai multe direcții, iar asta nu e tocmai în avantajul lor. Ar putea fi tentați să calce strâmb, iar partenerul să simtă că e ceva în neregulă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 17 ianuarie 2020. Decizii riscante pe plan sentimental