Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 18 decembrie 2019. Bani în plus și dorințe îndeplinite

Horoscopul zilei 18 decembrie 2019. Este o zi numai bună de îndeplinit dorințe, atât în dragoste, cât și pe plan profesional. Cei mai norocoși ar putea găsi un partener de viață chiar în persoana unui prieten sau coleg de la serviciu.

de Redactia Observator

la 18.12.2019, 10:40

Vezi și

Horoscopul zilei 18 decembrie 2019. Este o zi numai bună de îndeplinit dorințe, atât în dragoste, cât și pe plan profesional.

Cei mai norocoși ar putea găsi un partener de viață chiar în persoana unui prieten sau coleg de la serviciu.

Horoscopul zilei 18 decembrie 2019 Săgetător

SĂGETĂTORII pot rescrie o poveste sentimentală. Poate de asta asta vor avea mai mult noroc, un mic miracol de sărbători.

Horoscopul zilei 18 decembrie 2019 Capricorn

Vești excelente în privința banilor pentru CAPRICORNI. În sfârșit își pot face niște mofturi după care au tot tânjit.

Horoscopul zilei 18 decembrie 2019 Vărsător

Nici VARSATORII nu stau rău la capitolul bani, prime, măriri de salariu poate. Le vin bani din mai multe direcții și meritau asta, după perioada în care le-a bătut vântul în buzunare.

Horoscopul zilei 18 decembrie 2019 Pești

PEȘTII, în schimb, trebuie să mai aibă puțină răbdare până se așază lucrurile în viață lor. Vin zile mult mai bune decât acum, spun astrele.

Horoscopul zilei 18 decembrie 2019 Berbec

BERBECII trebuie să se pregătească de petrecere! De ieșiri cu prietenii, de cadouri, de invitații la tot felul de evenimente, pentru că îi așteaptă zile de distracție.

Horoscopul zilei 18 decembrie 2019 Taur

TAURII au niște lămuriri și e musai să poarte o discuție mai serioasă cu partenerul. Pe de altă parte, le merge excelent în ce privește viață socială.

Horoscopul zilei 18 decembrie 2019 Gemeni

GEMENII își exersează talentul de afaceriști și își fac tot felul de planuri de investiții. Curând, spun astrele, se va ivi și prilejul perfect pentru a pune în aplicare ce gândesc.

Horoscopul zilei 18 decembrie 2019 Rac

Este un moment bun că RACII să își achite datoriile, să lămurească niște neînțelegeri, în mare, să pună capăt la ceea ce a rămas sub semnul întrebării în trecut.

Horoscopul zilei 18 decembrie 2019 Leu

LEII simt o chimie aparte cu o persoană pe care o văd zilnic. Un prieten sau un coleg de muncă. Cineva care nu este însă disponibil emoțional.

Horoscopul zilei 18 decembrie 2019 Fecioară

Pentru că oferă ajutor oricând e nevoie de ei, nativii FECIOARĂ primesc și ei acum un ajutor de mare nădejde. După fapta și răsplată!

Horoscopul zilei 18 decembrie 2019 Balanță

Tot ce contează zilele acestea pentru BALANȚE este că persoanele pe care le iubesc să fie în siguranță. O parte dintre ei au trecut prin experiențe cam neplăcute recent.

Horoscopul zilei 18 decembrie 2019 Scorpion

SCORPIONII rămân la înălțime la capitolul dragoste! O poveste de dragoste începe, ușor ușor, să capete contur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 18 decembrie 2019. Bani în plus și dorințe îndeplinite