Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 2 ianuarie 2019. Șansă la dragoste și un compromis

Horoscopul zilei 2 ianuarie 2018. Nativii Balanță au parte de o şansă unică în dragoste, chiar de la început de an.

de Redactia Observator

la 02.01.2019 , 08:44

Horoscopul zilei 2 ianuarie 2018. Nativii Balanță au parte de o şansă unică în dragoste, chiar de la început de an.

Taurii, în schimb, nevoiţi să facă ceva compromisuri dacă vor să menţină armonia în cuplu.

Horoscopul zilei 2 ianuarie 2019 Capricorn

Vezi și

Mare atenție la vicii, dragi Capricorn. Tindeți să exagerați cu lucrurile care va fac plăcere și nici nu va dați seama când picați într-o extremă.

Horoscopul zilei 2 ianuarie 2019 Vărsător

Vărsătorii simt nevoia să fie puțini egoiști astăzi. Iar asta nu trebuie să le provoace vreun sentiment de vinovăție, uneori timpul petrecut singuri poate fi cel mai bun plan.

Horoscopul zilei 2 ianuarie 2019 Pești

Peștii s-ar putea simți copleșiți de agitația din ultimele zile și să nu vrea decât să se relaxeze și să se răsfețe întreagă zi. O zi la cumpărături sau la spa le-ar reîncarcă bateriile.

Horoscopul zilei 2 ianuarie 2019 Berbec

Berbecii găsesc în sfârșit starea de bine pe care au tot căutat-o. Este o zi perfectă pentru a face pace cu persoane cu care au cam rărit legătura în ultima vreme.

Horoscopul zilei 2 ianuarie 2019 Taur

Dragi Tauri, pentru menținerea armoniei în viață de cuplu, uneori sunt necesare mici compromisuri. Dați dovadă de un strop de generozitate și veți avea o zi excelență.

Horoscopul zilei 2 ianuarie 2019 Gemeni

Gemenii ar face bine să acorde mai multă atenție sănătății. Nu se simt foarte bine și tind să ignore disconfortul, iar asta nu va face decât să le înrăutățească starea.

Horoscopul zilei 2 ianuarie 2019 Rac

Racii sunt sfătuiți să dea curs oricărei invitații și să nu evite contactul cu persoanele din jur, chiar dacă asta simt să facă. Tind să se închidă în ei înșiși, iar asta i-ar putea afecta pe termen lung.

Horoscopul zilei 2 ianuarie 2019 Leu

Dragi Lei, bazați-va astăzi pe instinctul vostru și nu veți da greș. Aveți ceva suspiciuni legate de partenerul de viață, iar astrele spun că s-ar putea să nu va înșelați.

Horoscopul zilei 2 ianuarie 2019 Fecioară

Nativii Fecioară sunt încăpățânați și nu vor nici în ruptul capului să accepte că au greșit în față persoanei iubite. Ar face bine să lase orgoliul deoparte dacă vor să își păstreze relația.

Horoscopul zilei 2 ianuarie 2019 Balanță

Nativii Balanță sunt norocoșii de astăzi în plan sentimental. Au toate șansele să li se îndeplinească o dorința mai veche, lucru ce le va oferi un sentiment de nedescris.

Horoscopul zilei 2 ianuarie 2019 Scorpion​

Scorpionii sunt umărul de sprijin pentru un prieten drag astăzi, așa că își vor pune problemele lor pe locul doi. Această persoană are nevoie de ajutorul lor că de aer.

Horoscopul zilei 2 ianuarie 2019 Săgetător

O zi plină de armonie și de voie bună pentru Săgetători. Au început plini de optimism și bună dispoziție și au de gând să nu se lase afectați de nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 2 ianuarie 2019. Șansă la dragoste și un compromis