Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 20 martie 2021. Fecioarele își pot întâlni sufletul pereche

Astăzi are loc echinocţiul de primăvară, iar Soarele intră în semnul Berbecului. Este un moment special care ne ajută să ne echilibrăm energiile, aşa că toate previziunile de azi sunt valabile o lună de zile.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 20.03.2021, 08:47

Vezi și

BERBECII pot realiza tot ce îşi propun datorită schimbării zodiei. Sunteţi foarte intuitivi, iar asta vă ajută în relaţii, însă mare grijă la impulsivitate.

Şi TAURII trebuie să fie atenţi la acest aspect, pentru că tind să reacţioneze destul de zgomotos. Sunteţi susţinuţi, în schimb, pe sectorul prieteniilor.

GEMENII vor cunoaşte persoane de la care au foarte multe lucruri de învăţat. Prieteniile, asocierile şi parteneriatele sunt punctul vostru forte, la pachet cu realizări în carieră.

RACII au activată casa ascensiunii sociale. Sunteţi avantajaţi în relaţia cu străinătatea, dar şi la job.

Şi nativii LEU au noroc când vorbim de străinătate, mai ales dacă este vorba de studiu. Fenomenul astrologic de azi vă ajută să vă familiarizaţi cu noi culturi şi viziuni.

FECIOARELOR echinocţiul le potenţează şansa de a-şi întâlni sufletul pereche. Contaţi pe intuiţie, pentru că relaţiile de lungă durată se află pe lista voastră în următoarea lună.

În cazul BALANŢELOR, aduce stabilitate în relaţii, iar asta implică şi căsătoria. Dar nu uitaţi, sunteţi avantajaţi şi pe sectorul muncii.

Citește și:

SCORPIONII primesc oferte de lucru interesante, la care merită să se gândească. Dar şi iubirea este inclusă pe lista bilelor albe, aşa că nu vă petreceţi prea mult timp la job.

Pentru SĂGETĂTORI, cuvintele-cheie sunt creativitate, afaceri, dragoste. Vă merge bine aproape pe toate planurile, aşa că profitaţi de această perioadă.

CAPRICORNII pot lua o decizie importantă legată de o casă sau teren, indiferent dacă vor să cumpere sau să vândă. Şi la capitolul comunicare staţi foarte bine, mai ales în familie.

Nativii VĂRSĂTOR sunt avantajaţi pe plan financiar. Comunicarea este punctul vostru forte, pentru că veţi crea legături, relaţii durabile.

Iar PEŞTII beneficiază de oportunităţi în privinţa achiziţiilor sau vânzărilor. Veţi avea câştiguri considerabile în următoarea lună, dar şi proiecte noi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 20 martie 2021. Fecioarele își pot întâlni sufletul pereche