Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 21 decembrie 2019. Se înfiripă o poveste de iubire

Horoscopul zilei 21 decembrie 2019. Zi plină de emoții pe plan sentimental, în special pentru cuceritorii zodiacului. Se înfiripă o poveste de iubire, iar situația este cu atât mai palpitantă cu cât protagoniștii sunt prieteni sau chiar colegi.

de Redactia Observator

la 21.12.2019, 09:03

Vezi și

Horoscopul zilei 21 decembrie 2019. Zi plină de emoții pe plan sentimental, în special pentru cuceritorii zodiacului. Se înfiripă o poveste de iubire, iar situația este cu atât mai palpitantă cu cât protagoniștii sunt prieteni sau chiar colegi.

Pentru cei aflați într-o relație stabilă ar putea interveni probleme, însă momentele delicate vor fi depășite cu răbdare și calm.

Horoscopul zilei 21 decembrie 2019 Săgetător

Săgetătorii au undă verde de la astre să își deschidă o afacere. Pare că este pentru ei o perioadă favorabilă investițiilor și câștigurilor.

Horoscopul zilei 21 decembrie 2019 Capricorn

Capricornii așteaptă cu sufletul la gură un răspuns important pentru carieră lor. Stau că pe ghimpi și nu mai au răbdare să afle dacă le vor ieși planurile făcute.

Horoscopul zilei 21 decembrie 2019 Vărsător

Nativii Vărsător își pot recăpăta locul de cuceritori ai zodiacului, după ce o au avut o perioadă în care nu i-a interesat deloc acest aspect.

Horoscopul zilei 21 decembrie 2019 Pești

Chiar dacă părerile lor sunt uneori acide și îi rănesc pe ei din jur, într-un final, Peștii dovedesc că au dreptate. Nu ar strica totuși și puțină diplomație, măcar în relațiile cu familia.

Horoscopul zilei 21 decembrie 2019 Berbec

Berbecii pot simți o stare de agitație în preajma unui coleg de muncă sau a cuiva din cercul lor de prieteni. Au multe în comun cu această persoană și poate începe să se înfiripe ceva.

Horoscopul zilei 21 decembrie 2019 Taur

Taurii se trezesc cu o mulțime de treburi pe cap și cu foarte puțin timp la dispoziție. Au de terminat treburi la serviciu, de ținut o promisiune făcută cuiva, nu au timp nici să respire.

Horoscopul zilei 21 decembrie 2019 Gemeni

Gemenii trec printr-o perioada a transformărilor. În plan personal, poate fi vorba de o maturizare a relației amoroase, iar profesional, pot obține un job mult mai bun.

Horoscopul zilei 21 decembrie 2019 Rac

Nativii Rac trăiesc o dilemă. Ceva nu pare a fi în regulă în relația lor și nu știu cum să facă să scape de nelămuriri. O discuție directă este cea mai bună idee.

Horoscopul zilei 21 decembrie 2019 Leu

Leii se simt lăsăți pe locul doi în familie sau de către partener, iar asta nu le place deloc, ei fiind firi mereu în centrul atenției. Este doar o etapă trecătoare, spun astrele.

Horoscopul zilei 21 decembrie 2019 Fecioară

Pentru Fecioare, vacanța de sfârșit de an vine mai devreme. Nu au nici cea mai mică dispoziție pentru altceva decât relaxare, distracție și clipe frumoase în sânul familiei.

Horoscopul zilei 21 decembrie 2019 Balanță

Balanțele încearcă să își facă o imagine falsă în fața cuiva, din dorința de a impresiona. Se pot lauda cu lucruri pe care nu le-au făcut, iar minciuna, dragi nativi, are picioare scurte.

Horoscopul zilei 21 decembrie 2019 Scorpion

Scorpionii trebuie să își mai îndrepte atenția și asupra carierei, nu doar să fie preocupați de hobby-uri. Altfel, riscă să piardă lucruri esențiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 21 decembrie 2019. Se înfiripă o poveste de iubire