Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 22 august 2018. Optimism, noroc și vești bune de la serviciu

Horoscopul zilei 22 august 2018. Taurii trebuie neapărat să fie mai puternici în faţa colegilor şi să nu cedeze şantajului sentimental. Cineva încearcă să îi aducă într-un anumit punct în care nu vor să ajungă.

Vezi și

Leii visează astăzi la un premiu, o funcţie sau pur şi simplu sunt interesaţi de ceva ce a atras atenţia şi altor persoane. Aşadar vor intra într-o competiţie şi nu se vor opri până nu vor câştiga.

Dragi Fecioare dispuneţi de câteva oferte de vacanţă tentante şi nu vă mulţumiţi cu puţin. Vreţi şi mai mult şi, de aceea, s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi în luarea unei decizii.

Balanţele au la îndemână toate ingredientele pentru o zi de succes. Norocul va fi de partea lor astăzi.

Dragi Scorpioni este o zi perfectă pentru a face puţină publicitate noului vostru proiect. Reclama este cheia reuşitei şi nu staţi pe gânduri.

Săgetătorii aşteptă de multă vreme un semn, un telefon sau un email importat, iar acum apare. Şi-au cam pierdut speranţa, dar uite că realitatea i-a lua prin surprindere.

Capricornii sunt foarte eficienţi astăzi şi au şanse reale de a-şi îmbunătăţi situaţia financiară datorită acestei calităţi.

Vărsătorii se pregătesc să plece la drum. Dacă este în interes de muncă, nu se vor aştepta la ceva spectaculos. Pe de altă parte, dacă este vorba despre concediu, sunt cu sufletul la gură.

Dragi Peşti aveţi nevoie de mai mult optimism în viaţa voastră, pentru că aţi intrat într-o perioadă în care vi se pare că toată lumea are ceva cu voi. Este un semn că este momentul pentru o pauză.

Pentru Berbeci, munca nu este un obstacol, dar astăzi nu au chef de nimic şi vor număra minutele până când vor termina programul. Vestea bună este că pe seara se vor întâlni cu oameni dragi.

Taurii trebuie neapărat să fie mai puternici în faţa colegilor şi să nu cedeze şantajului sentimental. Cineva încearcă să îi aducă într-un anumit punct în care nu vor să ajungă.

Gemenii au acceptat prea multe sarcini şi acum a venit momentul să spună stop, pentru că nu le mai pot face faţă.

Iar Racii investesc o sumă destul de mare într-un nou proiect. Asadar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 22 august 2018. Optimism, noroc și vești bune de la serviciu