Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 22 august 2019. O prietenie se transformă în dragoste

Horoscopul zilei 22 august. Cuvântul zilei este curajul. Fiecare aventură începe cu un pas, chiar dacă e făcut cu stângul. Pentru mulţi nativi este o zi perfectă să înceapă un nou business sau să spere la o funcţie mai înaltă.

de Redactia Observator

la 22.08.2019, 09:10

Vezi și

Horoscopul zilei 22 august. Cuvântul zilei este curajul. Fiecare aventură începe cu un pas, chiar dacă e făcut cu stângul.

Pentru mulţi nativi este o zi perfectă să înceapă un nou business sau să spere la o funcţie mai înaltă.

Horoscopul zilei 22 august 2019 Leu

Leii sunt printre preferaţii zodiacului astăzi. Sfatul astrelor este să îndrăzniţi să ieşiţi din zona voastră de confort, iar cei care au propria afacere să aibă curaj să o extindă.

Horoscopul zilei 22 august 2019 Fecioară

Fecioarele nu ar trebui să trateze cu superficialitate problemele nerezolavate din viaţa lor. Aveţi încredere în instinctele voastre atâta timp cât nu depăşiţi limitele bunului simţ.

Horoscopul zilei 22 august 2019 Balanță

Nativii din zodia Balanță sunt puţin cam melancolici astăzi. Gândiţi-vă la toate victoriile de până acum şi amintiţi-vă că ideile bune vin dacă vă relaxaţi.

Horoscopul zilei 22 august 2019 Scorpion

Pentru Scorpioni, este o zi execelentă dacă vor să semneze contracte, să negocieze şi să vândă sau să cumpere propietăţi imobiliare.

Horoscopul zilei 22 august 2019 Săgetător

Săgetătorii ar trebui să fie atenţi la propria persoană. Dacă vreţi să începeţi un nou hobby, astăzi este momentul potrivit în care puteţi iniţia chiar şi o afacere de succes.

Horoscopul zilei 22 august 2019 Capricorn

Capricornii se pot simţi în plus la unele întâlniri. Dacă trebuie să ţineţi un discurs important sau să luaţi o decizie majoră, astrele vă recomandă să amânaţi pentru o altă zi.

Horoscopul zilei 22 august 2019 Vărsător

Şi Vărsătorii ar trebui să fie atenţi la ce spun. Diplomaţia este cuvântul-cheie dacă nu vreţi să iscaţi conflicte sau să răniţi o persoană dragă.

Horoscopul zilei 22 august 2019 Pești

Arta este cea mai bună formă de relaxare pentru Pești. Pictaţi, faceţi sport sau descoperiţi-vă un nou hobby şi rezultatul ar putea să vă uimească.

Horoscopul zilei 22 august 2019 Berbec

Nativii Berbec o să afle astăzi că romantismul este omniprezent. Fiţi atenţi la semnalele unui prieten de sex opus care, mai mult ca sigur, sunt cu subînţeles.

Horoscopul zilei 22 august 2019 Taur

Taurii au o zi foarte liniştită. Cei care aşteaptă un veste importantă să aibă răbdare pentru lucrurile vor fi în favoarea lor.

Horoscopul zilei 22 august 2019 Gemeni

Gemenii pot fi nevoiţi să abandoneze planurile pentru care s-au pregătit, din cauza unui superior indecis sau a partenerului de viaţă. Oricum ar fi, acordaţi atenţie motivelor lor înainte de a le judeca.

Horoscopul zilei 22 august 2019 Rac

Iar nativii din zodia Rac nu vor să iasă din zona de confort. Dar dacă vreţi să reuşiţi la serviciu sau pe plan sentimental, curajul nu ar trebui să vă lipsească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 22 august 2019. O prietenie se transformă în dragoste