Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 22 decembrie 2019. Surprize pe plan sentimental

Horoscopul zilei 22 decembrie 2019. Pe plan sentimental veștile sunt cum nu se poate mai bune și nu este exclus ca unele zodii să treacă la următorul pas în relația de cuplu. Pe plan financiar se recomandă prudență, mai ales că Sărbătorile bat la ușă.

de Redactia Observator

la 22.12.2019, 09:06

Vezi și

Horoscopul zilei 22 decembrie 2019. Pe plan sentimental veștile sunt cum nu se poate mai bune și nu este exclus ca unele zodii să treacă la următorul pas în relația de cuplu.

Pe plan financiar se recomandă prudență, mai ales că Sărbătorile bat la ușă.

Horoscopul zilei 22 decembrie 2019 Capricorn

Intrarea Soarelui în Capricorn le aduce multe noutăţi chiar lor, CAPRICORNILOR. Sentimental, lucrurile încep să meargă într-o direcţie atât de bună, încât se pot gândi chiar la marele pas.

Horoscopul zilei 22 decembrie 2019 Vărsător

Mici dispute cu persoana iubită pentru VĂRSĂTORI, însă nimic semnificativ. Cu calm şi zâmbetul pe buze, va trece orice mică ceartă.

Horoscopul zilei 22 decembrie 2019 Pești

PEŞTII se bucură de o schimbare de dispoziţie fantastică, astăzi. O veste foarte bună le readuce starea de bine şi optimismul care le-a cam lipsit în ultima perioadă.

Horoscopul zilei 22 decembrie 2019 Berbec

O discuţe aprinsă cu partenerul poate scoate pentru BERBECI la iveală mari diferenţe între ei şi persoana iubită. Pot ajunge să nu se mai regăsească în relaţie pe care o au.

Horoscopul zilei 22 decembrie 2019 Taur

TAURII au o intuiţie extrem de ascuţită şi miros minciuna de la mare distanţă. Cineva vrea să îi ducă de nas, însă nu va avea nicio şansă.

Horoscopul zilei 22 decembrie 2019 Gemeni

Sfârşitul de săptămână a venit la pachet cu tentaţii pentru GEMENI. Pot simţi nevoia de ceva nou în viaţa lor şi nu vor zice nu dacă li se iveşte ocazia să flirteze cu cineva.

Horoscopul zilei 22 decembrie 2019 Rac

RACII ar face bine să stea departe de mall-uri, de magazine, de orice înseamnă cheltuială. Da, sărbătorile bat la uşă, însă portofelul ar trebui să stea închis.

Horoscopul zilei 22 decembrie 2019 Leu

Nativii LEU pot răni pe cineva drag, chiar din dorinţa de a-l proteja. Îi ascund un adevăr acestei persoane, însă sunt şanse mari ca ea să îl afle.

Horoscopul zilei 22 decembrie 2019 Fecioară

Este o zi a retrospectivelor şi a introspecţiei pentru FECIOARE. Se gândesc la ce au făcut bine anul acesta, la ce ar mai fi vrut să facă şi la ce visează de acum înainte.

Horoscopul zilei 22 decembrie 2019 Balanță

Nativii BALANŢĂ se pot dedica în întregime altei persoane, să nu mai ştie ce să facă pentru a-i fi pe plac acesteia. Şi riscă astfel să se neglijeze pe ei înşişi.

Horoscopul zilei 22 decembrie 2019 Scorpion

SCORPIONII se numără printre cei mai afectaţi nativi de intrarea Soarelui în Capricorn. Pot simţi că se detaşează de emoţii, că devin mai indiferenţi, mai reci. Iar asta nu este neapărat un lucru rău, ci îi poate proteja de răutăţile celor din jur.

Horoscopul zilei 22 decembrie 2019 Săgetător

SĂGETĂTORII sunt şi ei direct vizaţi de acest eveniment astral, în special din punct de vedere profesional. E musai să ia nişte decizii şi să fie mai hotărâţi atunci când îşi cer drepturile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 22 decembrie 2019. Surprize pe plan sentimental