Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 22 februarie. O zi de vineri cu planuri și decizii importante

Horoscopul zilei de 22 februarie: se anunță o zi cu planuri și decizii importante. În carieră unele zodii trebuie să dea astăzi dovadă de diplomație.

de Redactia Observator

la 22.02.2019 , 10:07

Horoscopul zilei de 22 februarie: se anunță o zi cu planuri și decizii importante. În carieră unele zodii trebuie să dea astăzi dovadă de diplomație.

Iată previziunile astrologice ale zilei de vineri:

Horoscop Berbec

Vezi și

Berbecii in schimb vor avea planuri mari si nu vor lasa ca timpul sa treaca, ci se vor apuca de treaba. Au multe idei pe care abia asteapta sa le puna in practica.

Horoscop Taur

Taurii vor avea de luat decizii importante si trebuie sa ia o hotarare abia dupa ce vor analiza foarte bine informatiile de care dispuneti.

Horoscop Gemeni

Gemenii nu vor da inapoi de la nimic! Vor munci si vor reusi sa cumpere tot ce isi doresc. Poate fi vorba despre o casa noua sau… masina mult visata.

Horoscop Rac

Racii nu vor avea cand sa se plictiseasca astazi. Cei din jur le vor solicita ajutorul ori de cate ori va fi nevoie. 

Horoscop Leu

Pentru Lei se intampla tot felul de lucruri care sa le ridice moralul, sa le dea idei pentru viitoarele proiecte si pentru a face un salt in cariera.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au de facut cateva cumparaturi necesare si urgente astazi. Asa ca o sesiune de cumparaturi este in programul lor.

Horoscop Balanță

Nativii zodiei Balanta sunt pe placul tuturor. Datorita tonusului maxim vor reusi sa rezolve toate problemele de la locul de munca. In plus, ii vor ajuta si pe cei din jur. 

Horoscop Scorpion

Scorpionii ar trebui sa alunge stresul si problemele si sa vada partea plina a paharului. Au destule motive de bucurie. 

Horoscop Săgetător

Sagetatorii dau dovada de multa diplomatie in relatiile colegiale si reusesc sa intoarca majoritatea lucrurilor in favoarea lor. 

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorni lucrurile nu se desfasoara chiar pe placul lor, dar acest lucru nu ii va demoraliza. Ba chiar ii va ambitiona si nu se vor lasa pana nu obtin rezultatul dorit.

Horoscop Vărsător

Iar Varsatorii vor avea parte de agitatie la locul de munca si poate sa iasa ceva bun, sa li se incredinteze o lucrare, ceva din care sa scoata bani.

Horoscop Pești

Pestii vor avea parte de intamplari bune in plan profesional, dar si de situatii mai neplacute in cel afectiv. Important este sa gestioneze fiecare situatie cu mult calm. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 22 februarie. O zi de vineri cu planuri și decizii importante