Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 22 februarie 2020. Semnele de apă trebuie să fie foarte realiste

Peştii nu ar trebui să vadă totul într-o lumină roz. Optimismul este binevenit oricând, însă astăzi trebuie să aplicaţi filtrul logicii şi al raţiunii indiferent dacă vorbim de afaceri, bani sau iubire. 

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 22.02.2020, 09:11

Vezi și

Peştii nu ar trebui să vadă totul într-o lumină roz. Optimismul este binevenit oricând, însă astăzi trebuie să aplicaţi filtrul logicii şi al raţiunii indiferent dacă vorbim de afaceri, bani sau iubire. 

Nativii Berbec sunt foarte intuitivi aşa că dacă vedeţi urme de risc, minciuni sau motive de îngrijorare, nu le ignoraţi. Însă în plan amoros totul este excelent.

Taurii trebuie să fie deschişi la alternative şi să nu se axeze pe o singură direcţie. Fiţi dispuşi să încercaţi soluţii noi pentru că se vor dovedi mult mai folositoare.

Şi Gemenii trebuie să fie deschişi, dar pe plan sentimental. Comunicaţi cu persoana iubită şi nu folosiţi minciuna ca să scăpaţi de discuţiile aprinse. 

Pe Raci îi bate gândul să înceapă o nouă afacere, să-şi schimbe serviciul sau să se orienteze spre un alt domeniu. Nu mai aşteptaţi. Începeţi de azi să vă plănuiţi toţi paşii şi nu vă uitaţi curajul acasă.

Leii nu trebuie să pună la suflet conflictele banale. Trataţi-le în spirit de glumă pentru că vă veţi dezarma mult mai uşor adversarii dacă le zâmbiţi.

Nativii Fecioară care vor să înceapă un proiect nou trebuie să se asigure că au toate resursele necesare. Nu semnaţi acte şi nu investiţi bani dacă nu aţi analizat totul cu atenţie.

În schimb, Balanţele şi buna organizare sunt partenerii ideali. Fie că plănuiţi o ieşire cu prietenii, o excursie de weekend sau o afacere, totul vă merge ca pe roate atât pentru voi, cât şi pentru cei implicaţi.

Scorpionii se simt bine când văd că ceilalţi nu se descurcă şi au nevoie de ajutorul lor. Nu-i lăsaţi să aştepte ci oferiţi-le chiar voi primii sfatul.

Pentru Săgetători iubirea este tot ce au nevoie într-o zi de sâmbătă. Faceţi sport, gătiţi sau renovaţi, important este să nu uitaţi de cei dragi.

Dacă ceva nu funcţionează conform planului, Capricornii nu au de ce să-şi facă prea multe griji. Soluţiile vor veni de la sine, iar alternativele vor fi chiar bune.

Vărsătorii trebuie să fie atenţi la planul financiar. Nu cheltuiţi prea mulţi bani sau cel puţin stabiliţi un buget înainte să plecaţi de acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul Zilei, 22 februarie 2020. Semnele de apă trebuie să fie foarte realiste