Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 23 august 2018. Peripeții, bani și un gest uimitor

Horoscop, 23 august 2018. Fecioarele au planuri mari de viitor şi pentru acestea au nevoie şi de sprijinul familiei. Entuziasmul le ajută să îşi atingă mai repede ţelurile.

Horoscopul zilei de 23 august 2018. Peripeții, bani și un gest uimitor Vezi și

Fecioarele au planuri mari de viitor şi pentru acestea au nevoie şi de sprijinul familiei. Entuziasmul le ajută să îşi atingă mai repede ţelurile.

Dragi Balanţe, a venit momentul să vă relaxaţi şi să vă liniştiţi puţin sufletul. Profitaţi de clipele libere şi puneţi-vă ordine în gânduri.

Astăzi Scorpionii vor sta cu ochii pe ceas, aşteptând să plece cu partenerul de viaţă într-o mică excursie. Se anunţă şi mici achiziţii, pentru plăcerea proprie.

Săgetătorii vor încerca să lucreze astăzi în linişte, singuri. Nu vor căuta recompense sau laude, chiar dacă munca lor este una extraordinară.

Dragi Capricorni, sunteţi convinşi că doar voi aveţi dreptate şi alegeţi calea cea grea, când cei din jur vă oferă soluţia salvatoare. Nu este momentul potrivit pentru orgolii.

Vărsătorii au o atitudine pozitivă, care îi va ajute foarte mult în ceea ce vor face astăzi. Nu şi-au pierdut încrederea, iar ambiţia de care dau dovadă îi va aduce în punctul sperat.

Romantismul îi va împinge pe nativii zediei Peşti să facă lucruri aparent nebuneşti pentru persoana iubită. Îşi vor arăta iubirea prin gesture vizibile şi clare.

Pentru Berbeci astăzi se ivesc noi oportunităţi şi vor vedea unele lucruri pe care până acum le-au trecut cu vederea.

Deşi ritmul de muncă e unul susţinut, iar până acum rezultatele s-au încăpăţânat să nu apăra, să ştiţi că soarele va ieşi curând şi pe strada voastră dragi Tauri. Priviţi cu răbdare şi încredere spre viitor.

Pentru Gemeni se anunţă o perioadă fructuoasă din punct de vedere financiar. Colaborările din ultima vreme se vor dovedi a fi unele foarte inspirate.

Racii se mândesc cu rezultatele din ultima perioadă şi chiar au cu ce. Important este să nu întreacă măsura şi să nu exagereze cu lauda de sine.

Iar Leii vor avea o zi plină de peripeţii, dar care se va termina cu bine. Totul are legătură cu viaţa personală şi cu nişte proiecte pe care le-au început acum câteva luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 23 august 2018. Peripeții, bani și un gest uimitor