Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 23 august 2019. Fostele iubiri dau târcoale

Horoscopul zilei 23 august 2019. O zi plină de evenimente pe plan sentimental, cu întâlniri romantice dar și foste iubiri ce dau târcoale. Weekendul vine însă la pachet și cu situații ceva mai delicate, care necesită multă răbdare și diplomație.

de Redactia Observator

la 23.08.2019, 08:38

Vezi și

Horoscopul zilei 23 august 2019. O zi plină de evenimente pe plan sentimental, cu întâlniri romantice dar și foste iubiri ce dau târcoale.

Weekendul vine însă la pachet și cu situații ceva mai delicate, care necesită multă răbdare și diplomație.

Horoscopul zilei 23 august 2019 Fecioară

Dragostea - şi banii în cazul unor nativi, plutesc în aer, însă, pentru Fecioare, sfatul astrelor este să fie atente la părerile prietenilor. Există riscul ca unul dintre ei să vă saboteze intenţionat, lucru pe care îl puteţi evita doar dacă vă analizaţi cercul de prieteni.

Horoscopul zilei 23 august 2019 Balanță

Balanțele ar trebui să evite conflictele astăzi. Mai ales că weekend-ul vine pe un val de pozitivitate, iar călătoriile v-ar putea completa perfect vara care aproape s-a terminat.

Horoscopul zilei 23 august 2019 Scorpion

Nativii Scorpion tind să fie mult prea impulsivi. Dacă o persoană vi se pare că s-a comportat nepotrivit, încercaţi să îi înţelegeţi motivele înainte de spune ceva dureros.

Horoscopul zilei 23 august 2019 Săgetător

Pe mulţi Săgetători prietenii îi vor inspira să-şi depăşească anumite limite. Fie vor începe o nouă dietă sau se vor concentra pe partea spirituală alegând un curs de dezvoltare personală sau... de ce nu, de yoga.

Horoscopul zilei 23 august 2019 Capricorn

Capricornii se pot aştepta la un succes răsunător pe plan... sentimental. Este weekend, aşa că o întâlnire romantică poate ţine chiar şi două zile. Iar fostele iubiri ar putea reintra în viaţa voastră.

Horoscopul zilei 23 august 2019 Vărsător

Vărsătorii sunt foarte bine aspectaţi pe plan financiar. Puteţi cumpăra chiar şi un bilet la loterie şi să vă încercaţi norocul. Iar în a doua parte a zilei, astrele vă recomandă să le faceţi o vizită prietenilor.

Horoscopul zilei 23 august 2019 Pești

Pentru Pești ziua poate începe cu întrebări din partea persoanei iubite sau chiar a unui partener de afaceri. Aveţi încredere în instinctele voastre şi evitaţi răspunsurile care vă pot compromite.

Horoscopul zilei 23 august 2019 Berbec

Berbecii nu ar trebui să rezolve problemele altora - afacerile pot aştepta. În schimb, planurile cu familia le puteţi pune în capul listei, iar surprizele nu ar trebui să lipsească.

Horoscopul zilei 23 august 2019 Taur

Nativii Taur pot primi veşti negative legate planul financiar sau cel familial. Nu încercaţi să rezolvaţi problemele în grabă. Mai bine analizaţi situaţia cu atenţie şi găsiţi soluţii durabile.

Horoscopul zilei 23 august 2019 Gemeni

Mulţi Gemeni vor fi răsfăţaţi cu cadouri şi veşti bune. Dacă aveţi probleme financiare, astrele spun că pot dispărea ca prin minune.

Horoscopul zilei 23 august 2019 Rac

În schimb, Racii pot fi destabilizaţi de comportamentul unor persoane pe care o admiră. Încercaţi ca asta să nu vă influenţeze atitudinea pe care o aveţi cu ceilalţi şi să apelaţi la diplomaţie.

Horoscopul zilei 23 august 2019 Leu

Iar Leii pot primi vizite neaşteptate. Încercaţi să fiţi ospitalieri şi, poate, în a doua parte a zilei o surpriză vă va aduce zâmbetul pe buze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 23 august 2019. Fostele iubiri dau târcoale