Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei pentru 24 decembrie 2019

Horoscopul zilei pentru 24 decembrie 2019. Astăzi avem o livrare specială din partea astrelor. Dacă veştile bune vin însoţite de clopoţei, cele neplăcute vin la pachet cu soluţii.

de Redactia Observator

la 24.12.2019, 08:44

Vezi și

Horoscopul zilei pentru 24 decembrie 2019. Astăzi avem o livrare specială din partea astrelor. Dacă veştile bune vin însoţite de clopoţei, cele neplăcute vin la pachet cu soluţii.

Nu uitaţi să dăruiţi cel mai frumos cadou - iubire.

Horoscopul zilei pentru 24 decembrie 2019 Capricorn

Capricornii care lucrează pe parcursul zilei se vor simţi inspiraţi să înceapă proiecte noi, lucru pentru care sunt susţinuţi dacă adaugă şi puţin curaj în decizile lor. Iar cei care se bucură de o zi liberă, ar trebui să reaprindă flacăra în cuplu.

Horoscopul zilei pentru 24 decembrie 2019 Vărsător

Şi Vărsătorii sunt destul de creativi astăzi, însă... nu la muncă. O să fiţi atenţi la detalii - de la platingul aperitivelor şi până la fundele de cadou, iar cei din jur ar trebui să vă aprecieze efortul pentru că... nu se va mai întâmpla curând.

Horoscopul zilei pentru 24 decembrie 2019 Peşti

În schimb Peştii sunt destul de grăbiţi pentru că nu au avut timp de shoppping. Orice aţi avea de făcut, astrele vă recomandă să vă organizaţi şi să luaţi totul pe rând.

Horoscopul zilei pentru 24 decembrie 2019 Berbec

Iubire la tot pasul pentru Berbecii care au inima deschisă. Nu sunteţi cei romantici nativi, însă, cu puţin efort îi puteţi detrona chiar şi pe Raci. Sfatul astrelor este să acceptaţi orice provocare, dar să lansaţi şi voi câteva.

Horoscopul zilei pentru 24 decembrie 2019 Taur

Naivii Taur petrec Ajunul în familie. Dacă este cea de la birou, să fiţi inspiraţi pentru că încpeţi proiecte noi, iar dacă vorbim de cea tradiţională, trebuie să aveţi grijă să nu iscaţi mici conflicte.

Horoscopul zilei pentru 24 decembrie 2019 Gemeni

Gemenii au noroc pe partea financiară. Dacă ştiţi să cântaţi colinde, sau să faceţi cozonac sau... un vin fiert special, arătaţi-vă talentul. Cu alte cuvinte, un hobby poate deveni sursa principală de venit, aşa că îndrăzniţi.

Horoscopul zilei pentru 24 decembrie 2019 Rac

În schimb, calităţile Racilor se vor rezuma astăzi doar la comunicare. Puteţi convinge pe oricine de orice, dar, esenţial, este să deveniţi buni ascultători ca să oferiţi sfaturile pe care cei dragi le caută.

Horoscopul zilei pentru 24 decembrie 2019 Leu

Pasiunea Leilor nu poate fi domolită prea uşor, dar astăzi tind să exagereze. Impulsivitatea vă poate cauza mici probleme, aşa că cel mai bine este să intraţi în spiritul sărbătorilor şi să fiţi mai buni... la capitolul răbdare.

Horoscopul zilei pentru 24 decembrie 2019 Fecioară

Deja ştim că Fecioarele au mereu un plan, mai ales unul de rezevă, iar astăzi au ocazia să-l pună în aplicare. Este posibil ca unele întâlniri, comenzi, drumuri să se amâne, sau chiar să se anuleze.

Horoscopul zilei pentru 24 decembrie 2019 Balanţă

Şi Balanţele pot avea unele probleme tehnice, însă, vor reuşi să le rezolve dacă apelează la ajutorul prietenilor. Toată lumea ştie de ce sunteţi capabile, iar încăpăţânarea nu vă ajută, ba din contră.

Horoscopul zilei pentru 24 decembrie 2019 Scorpion

Nativii Scorpion se vor simţi în elementul lor indiferent unde se află. Veţi fi în centrul atenţiei, dar nu ar trebui acaparaţi complet atmosferă.

Horoscopul zilei pentru 24 decembrie 2019 Săgetător

Iar Săgetătorii vor trece pe modul sport. Veţi avea viteză în orice faceţi, însă, atenţie să nu treceţi cu vederea câteva detalii importante. Ar fi păcat să uitaţi vreun cadou!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei pentru 24 decembrie 2019