Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 28 august 2018. Balanţelor le merge bine pe toate planurile, iar Leii vor avea o zi plină de reuşite

Horoscop 28 august 2018. Vărsătorii se vor detaşa de stresul cotidian şi îşi vor concentra atenţia către familie. Vor lăsa la o parte problemele de serviciu şi se vor relaxa alături de cei dragi.

Horoscopul zilei de 28 august 2018 - Observator

Horoscop 28 august 2018. Vărsătorii se vor detaşa de stresul cotidian şi îşi vor concentra atenţia către familie. Vor lăsa la o parte problemele de serviciu şi se vor relaxa alături de cei dragi.

Iată previziunile astrologilor, pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop 28 august 2018 Fecioară

Fecioarele nu vor avea încotro şi trebui să mai lase de la ele în relaţiile colegiale. Nu de alta, însă nu vor ca disputele de la birou să degenereze într-un scandal.

Horoscop 28 august 2018 Berbec

Balanţelor le merge bine pe toate planurile. Se anunţă o zi uşoară din punct de vedere profesional, iar acasă,se vor bucura de linişte şi armonie.

Horoscop 28 august 2018 Scorpion

Scorpionii sunt foarte secretoşi în ceea ce priveşte activitatea profesională şi bine fac. Anumite persoane din anturaj nu sunt bine intenţionate şi le-ar putea crea probleme.

Horoscop 28 august 2018 Săgetător

Săgetătorii vor fi zâmbitori şi binedispuşi astăzi. Încasarea unei sume semnificative de bani le va descreţi frunţile şi le va însenina ziua.

Horoscop 28 august 2018 Capricorn

Capricornii nu renunţă la proiectele personale chiar dacă lucrurile se desfăşoară ceva mai greu. Ei se vor înarma cu multă răbdare şi vor avea sorţi de izbândă în final. 

Horoscop 28 august 2018 Vărsător

Vărsătorii se vor detaşa de stresul cotidian şi îşi vor concentra atenţia către familie. Vor lăsa la o parte problemele de serviciu şi se vor relaxa alături de cei dragi. 

Horoscop 28 august 2018 Peşti

Peştii sunt expansivi şi plini de voie bună. Se vor implica în toate activităţile astăzi, iar rezultatele vor fi pe măsură.

Horoscop 28 august 2018 Berbec

Berbecii îşi vor aloca tot timpul finalizării unei lucrări importante. Vor avea ceva bătăi de cap pentru că nu le va ieşi din prima totul ca la carte.

Horoscop 28 august 2018 Taur

Taurii nu vor fi o companie foarte plăcută în primele ore ale dimineţii. Vor fi arţăgoşi, însă o surpriză venită din partea fiinţei iubite le va readuce zâmbetul pe buze.

Horoscop 28 august 2018 Gemeni

Gemenii vor fi puşi în situaţia de a lua o decizie importantă referitoare la un proiect aflat în derulare. Sfatul unui coleg mai experimentat ar trebui luat în calcul.

Horoscop 28 august 2018 Rac

Racii nu prea ştiu de glumă astăzi. Tensiunile de la serviciu le taie din elan şi din cheful de vorbă.

Horoscop 28 august 2018 Leu

Iar Leii vor avea o zi plină de reuşite. Multe din ele îi vor lua prin surprindere, iar pe seară se anunţă o întâlnire importantă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 28 august 2018. Balanţelor le merge bine pe toate planurile, iar Leii vor avea o zi plină de reuşite