Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 28 decembrie 2020. Proiecte de mare amploare şi entuziasm

Horoscop 28 decembrie 2020. Planeta comunicării, Mercur, ne ajută să interacţionăm productiv cu toţi cei din jur, indiferent despre ce subiect este vorba.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 28.12.2020, 09:32

Vezi și
  • Fecioarele sunt pline de romantism
  • Peştii vor să schimbe regulile jocului

BERBECII trebuie să pregătească o sumă consistentă pentru o reparaţie sau o achiziţie importantă. Dacă este ceva urgent, rezolvaţi azi.

TAURII sunt plini de energie, iar asta îi ajută în proiecte de mare amploare. Totuşi, dozaţi-vă cu grijă entuziasmul.

Nativii GEMENI pot rezolva ceva legat de acte, hârtii, documente, dar fiţi atenţi la orice detaliu care vi se pare în neregulă.

Pentru RACI este o zi excelentă să îşi schimbe look-ul. Acordaţi toată atenţia voastră modului în care arătaţi şi faceţi un upgrade.

LEII primesc o ofertă interesantă de care trebuie să ţină cont. Poate fi vorba despre un proiect sau o poveste de dragoste.

FECIOARELE sunt pline de iubire, pasiune, romantism. Practic, sunteţi printre preferaţii astrelor, aşa că profitaţi şi împărţiţi şi cu ceilalţi.

Nativii BALANŢĂ vor rezolva ceva legat fie de afaceri, fie de dragoste. Este vorba mai mult de o împăcare, în niciun caz de conflicte.

Ideile bune ale SCOPRIONILOR sunt puse în valoare în proiectele de echipă. Putem spune că azi sunteţi liderii grupurilor.

La SĂGETĂTORI totul va fi despre călătorii, drumuri, fie ele scurte sau pe distanţe lungi. Cert este că aventura şi inspiraţia nu vor lipsi.

CAPRICORNII sunt foarte productivi la serviciu. Iar comunicarea se va îndrepta în special spre familie, unde veţi lua hotărâri legate de casă, o moştenire sau acte.

VĂRSĂTORII trebuie să aibă grijă azi de planul sentimental. Tindeţi să fiţi grăbiţi şi să spuneţi lucruri care vor răni sentimentele persoanei iubite, aşa că măsuraţi-vă cuvintele.

Iar pentru nativii PEŞTI este un moment de renaştere, de regăsire. Aveţi suficientă energie să schimbaţi regulile jocului, aşa că apelţai şi la curaj.

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 28 decembrie 2020. Proiecte de mare amploare şi entuziasm