Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 28 februarie 2020. Liber la distracție

Horoscopul zilei 28 februarie 2020. Se anunță un început de săptămână plin de schimbări pe plan personal, în special în relația de cuplu. Însă nici distracția nu este de neglijat. Astrele au dat liber la petrecere, așa că există toate motivele pentru a transforma acest weekend într-unul de pomină.

de Redactia Observator

la 28.02.2020, 10:52

Vezi și

Horoscopul zilei 28 februarie 2020. Se anunță un început de săptămână plin de schimbări pe plan personal, în special în relația de cuplu.

Însă nici distracția nu este de neglijat. Astrele au dat liber la petrecere, așa că există toate motivele pentru a transforma acest weekend într-unul de pomină.

Horoscopul zilei 28 februarie 2020 Pești

PEŞTII ar trebui să fie mai discreţi când vorbesc de planurile lor de viitor. Lucrurile pot lua o întorsătură neplăcută dacă primiţi tot felul de sfaturi din partea necunoscătorilor.

Horoscopul zilei 28 februarie 2020 Berbec

Nativii BERBEC ar putea să îşi canalizeze lipsa de energie în artă. Paradoxal, inspiraţia ar putea veni din lucrurile care simţiţi că nu funcţionează. O relaţie de iubire, jobul sau chiar relaţia cu voi înşivă îşi pot găsi răspunsurile astăzi.

Horoscopul zilei 28 februarie 2020 Taur

TAURII vor fi puţin cam prea vorbăreţi astăzi. Aveţi grijă să nu spuneţi ceva ce ar putea răni o persoană dragă pentru că Mercur este încă retrograd, iar supărarea va ţine mai mult.

Horoscopul zilei 28 februarie 2020 Gemeni

Este ziua perfectă în care GEMENII să pună accent pe relaţii. Fie ele romantice sau nu, comunicarea se ridică la cote înalte, iar schimbul de idei vă va inspira pentru restul zilei.

Horoscopul zilei 28 februarie 2020 Rac

RACII sunt foarte bine aspectaţi pe plan financiar. Dacă luaţi în calcul lecţiile pe care le-aţi învăţat până acum şi adăugaţi puţină cumpătare, bugetul se va mări consistent.

Horoscopul zilei 28 februarie 2020 Leu

Nativii LEU trebuie să aibă grijă cum reacţionează la părerile celor din jur. Este posibil să fiţi criticaţi constructiv, dar impulsivitatea cu care răspundeţi să cauzeze un conflict pe care cu siguranţă nu vi-l doriţi. Încercaţi să priviţi lucrurile şi din altă perspectivă.

Horoscopul zilei 28 februarie 2020 Fecioară

Pentru FECIOARE este o zi excelentă pe plan social. Veţi comunica foarte bine atât la locul de muncă, cât şi în viaţa personală, iar în a doua parte a zilei, o ieşire cu prietenii este planul perfect.

Horoscopul zilei 28 februarie 2020 Balanță

Nici BALANŢELE nu se lasă mai prejos, însă, în ceea ce le priveşte pe ele, comunicarea poate implica un flux mare de emoții. Nu tocmai plăcute pentru că, deşi nu vă stă în fire, veţi fi puse în situaţia să vă cereţi scuze. Nu vă gândiţi prea mult la asta şi treceţi peste orgoliu.

Horoscopul zilei 28 februarie 2020 Scorpion

Pentru SCORPIONI o schimbare este benefică. Încercaţi să ieşiţi din rutina zilnică, să faceţi ceva diferit, fie vorba şi doar de un mic dejun diferit sau o altă aromă de cafea.

Horoscopul zilei 28 februarie 2020 Săgetător

Şi SĂGETĂTORII trebuie să schimbe ceva. Şi anume modul în care reacţionează când le este criticată muncă. Nimeni nu spune că faceţi ceva greşit, însă, există metode prin care o puteţi îmbunătăţi aşa că încercaţi măcar să ascultaţi sfaturile.

Horoscopul zilei 28 februarie 2020 Capricorn

CAPRICORNII dau dovadă de multă înţelegere şi iubire în relaţia de cuplu. Veţi fi suprinzător de drăgăstoşi, iar persoana iubită va realiza că sunteţi perechea perfectă.

Horoscopul zilei 28 februarie 2020 Vărsător

Iar VĂRSĂTORII vor să se bucure cât mai repede de weekend, aşa că îşi vor plănui o seară de pomină. Petreceri sau ieşiri cu prietenii, în orice caz, mâine s-ar putea să fiţi mai obosiţi decât în md normal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 28 februarie 2020. Liber la distracție