Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 28 Martie 2021. Depinde doar de noi să fim fericiţi

Horoscop 28 martie 2021. Este ziua perfectă să ne punem pe noi înşine pe primul loc. Opoziţia dintre Lună şi Venus încearcă să ne trezească, însă, depinde doar de noi să fim fericiţi.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 28.03.2021, 09:28

Vezi și
  • Nativii Capricorni trebuie să fie atenţi la finanţe.
  • Gemenii pot face alegeri legate de o afacere, o investiţie sau o relaţie de iubire.

Astăzi este şi Plină în Balanţă, iar asta îi ajută pe BERBECI să ia hotărâri legate de o relaţie şi de căsătorie. În plus, trebuie să fiţi atenţi cum vă controlaţi furia, pentru că altfel vă riscaţi imaginea în faţa celorlalţi.

Pe TAURI în schimb, fenomenul de pe cer îi avantajează în deciziile privind jobul. Dar nici vouă nu vă este recomandat să reacţionaţi impulsiv.

GEMENII pot face alegeri legate de o afacere, o investiţie sau o relaţie de iubire. Asta pentru că beneficiaţi de susţinere în asocieri şi parteneriate.

Sectorul carierei este bine aspectat când vorbim de RACI. Însă mare grijă cum echilibraţi balanţa, ca să aveţi timp şi pentru familie.

Pe acelaşi subiect

Dacă LEII au tot evitat o discuţie importantă, astăzi ar trebui se folosească de cuvinte şi să regleze situaţia. Vă merge bine în zona studiului şi a relaţiei cu străinătatea.

Şi reveim din nou la veşti buni în dragoste. Avantajul FECIOARELOR este că îşi pot întâlni sufletul pereche. Dacă nu se întâmplă asta, sigur vă veţi înţelege bine cu instituţile statului.

Nativii BALANŢĂ beneficiază de energia lunii plinii pe sectorul relaţiilor de lungă durată şi al căsătoriei. Nu mai rămâne decât să spuneţi *da* sau să adresaţi voi întrebarea.

În schimb SCORPIONII sunt susţinuţi pe plan profesional. Sunteţi foarte intuitivi, aşa că nu acţionaţi doar pe baza raţiunii.

SĂGETĂTORII beneficiează de aspectul de pe cer pe sectoarele iubire și afaceri. În plus, veţi lua decizii privind un parteneriat sau o colaborare.

Familia şi investiţile imobiliare sunt cuvintele-cheie în cazul CAPRICORNILOR. Nu ezitaţi să faceţi alegeri majore mai ales legate de carieră.

Pentru VĂRSĂTORI o relocare sau un job peste hotare reprezintă subiectele principale de azi. Comunicaţi foarte bine, aşa că puteţi să rezolvaţi şi posibilele neînţelegeri în relaţie.

Iar nativii PEŞTI vor discuta deste o moştenire, bani sau credite bancare. Sunteţi susţinuţi pe sectorul finanţleor aşa că sunt slabe şanse să primiţi veşti neplăcute.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 28 Martie 2021. Depinde doar de noi să fim fericiţi