Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 29 decembrie 2019

Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019. Astrologii anunţă veşti bune în dragoste, dar şi în afaceri pentru nativi. Mare atenţie în prezenţa anumitor persoane. 

de Redactia Observator

la 29.12.2019, 09:17

Vezi și

Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019. Astrologii anunţă veşti bune în dragoste, dar şi în afaceri pentru nativi. Mare atenţie în prezenţa anumitor persoane. 

Fiţi deschişi, sinceri cu cei dragi vouă, mai ales în această zi.

Horoscopul zilei pentru 29 decembrie 2019 Capricorn

Capricornii se pot înscrie într-un curs de perfecţionare sau îşi pot schimba domeniul de activitate. Relaţiile cu străinătatea sunt benefice din toate punctele de vedere.

Horoscopul zilei pentru 29 decembrie 2019 Vărsător

În ceea ce îi priveşte pe Vărsători relaţia cu persoană iubita este destul de tensionată. În schimb, pe plan financiar totul vă merge excelent şi aveţi idei noi de afaceri.

Horoscopul zilei pentru 29 decembrie 2019 Peşti

Nici colegii, nici prietenii nu îi sprijină suficient pe Peşti. Tocmai de aceea preferaţi să petreceţi puţin timp singur, iar activităţile în natură sunt soluţia perfectă.

Horoscopul zilei pentru 29 decembrie 2019 Berbec

Berbecii îşi asumă mai multe activităţi decât pot finaliza şi intră în criză de timp. Astrele vă recomandă o bună organizare şi să cereţi sfaturi persoanelor în care aveţi încredere.

Horoscopul zilei pentru 29 decembrie 2019 Taur

Nativii Taur pot avea rezulatate financiare excelente, însă, numai cei care nu se decid să părăsească actuală echipa. Chiar dacă este weekend vă puteţi gândi la câteva idei noi.

Horoscopul zilei pentru 29 decembrie 2019 Gemeni

Gemenii singuri vor cu orice preţ să-şi găsească sufletul pereche. Seară, casa vă este plină de oaspeţi şi nu aveţi cum să ocoliţi o întâlnire festivă.

Horoscopul zilei pentru 29 decembrie 2019 Raci

Racilor nu le plac schimbările care au loc la nivel profesional, mai ales că nici din punct de vedere financiar nu fac faţă cheltuielilor comune. Cu timpul totul se va rezolva, dar trebuie să aveţi răbdare.

Horoscopul zilei pentru 29 decembrie 2019 Leu

Leii nu ar trebui să mai vorbească cu nimeni despre intenţiile lor. Familiştii vor să se separe de persoană iubita, iar cei singuri vor să se căsătorească în secret, aşa că mare grijă ce alegeri faceţi.

Horoscopul zilei pentru 29 decembrie 2019 Fecioară

Pentru Fecioare invidiile provocate de succesele financiare rămân la ordinea zilei. Astrele vă sfătuiesc să nu vă încredeţi în colegii care par binevoitori.

Horoscopul zilei pentru 29 decembrie 2019 Balanţă

Dacă Balanţele sunte invitate la o petrecere, ar fi bine să accepte. E posibil să vă deconectaţi în compania prietenilor şi să vedeţi viaţa cu alţi ochi, cu mai mult optimism decât până acum.

Horoscopul zilei pentru 29 decembrie 2019 Scorpion

Unii nativi Scorpion plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alţii trebuie să facă delegaţii în străinătate. Trebuie să verificaţi de două ori biletele de avion, bagajele sau alte acte ca să nu aveţi surprize.

Horoscopul zilei pentru 29 decembrie 2019 Săgetător

Iar Săgetătorii preferă să petreacă timp doar cu persoana iubită, însă, nu e suficient dacă în restul zilelor vă concentraţi doar pe job.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 29 decembrie 2019