Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 29 decembrie 2020. Confuzie şi discuţii în contradictoriu

Mai este foarte puţin până la ultima lună plină din acest an, aşa că până mâine pregătiţi-vă, sufleteşte măcar, să renunţaţi sau să încheiaţi lucrurile care nu vă sunt benefice.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 29.12.2020, 09:31

Vezi și
  • Scorpionii se pregătesc de cheltuieli
  • Capricornii resimt oboseala sărbătorilor

Pentru BERBECI, dilemele vor fi la ordinea zilei, la pachet cu o doză de confuzie. Aveţi de făcut alegeri importante privind relaţiile, aşa că mult succes!

TAURII sunt îngrijoraţi pentru situaţia financiară. Soluţia este una foarte simplă - nu mai cheltuiţi aşa mulţi bani pe lucruri de care vă puteţi lipsi.

Discuţiile din familie îi vor obosi azi pe GEMENI. Încercaţi să staţi departe de ele, mai ales dacă se încadrează la categoria bârfe.

Chiar dacă au multă treabă, RACII au timp să se gândească şi la ceilalţi. În special la o persoană dragă care trece prin momente dificile şi pe care o puteţi ajuta doar cu sfaturi.

LEII îi vor pune la punct pe cei care îşi uită locul sau statutul. Nu le permiteţi celorlalţi să vă dicteze acţiunile, dar faceţi asta cu diplomaţie.

FECIOARELE au multe lucruri de rezolvat, iar agitaţia se va concentra în special pe acte, documente sau activităţi care au rămas nefinalizate înainte de săbători.

Nativii BALANŢĂ sunt preocupaţi de o relaţie, indiferent dacă este vorba de una personală sau un parteneriat de afaceri. Ascultaţi-vă intuiţia şi acţionaţi întocmai.

SCORPIONII ar trebui să se pregătească de cheltuieli. Sunt inevitabile, aşa că tot ce puteţi face este doar să vă organizaţi mai bine.

SĂGETĂTORII care vor soluţii pentru problemele personale prin care trec, ar trebui să înceapă cu ordinea din casă. Altfel gândurile vor fi la fel de dezorganizate.

Deşi CAPRICORNII resimt oboseala sărbătorilor, cei din jur îi văd la fel de energici ca de obicei. Încercaţi, totuşi, să nu vă încărcaţi programul cu prea multe activităţi.

VĂRSĂTORII obţin energie din partea familiei şi a prietenilor, şi tot de acolo pot afla veşti, noutăţi care să le ridice starea de spirit.

Iar nativii PEŞTI au tendinţa să se ducă cu gândul în trecut, poate, puţin cam mult. Ancoraţi-vă în realitate făcând activităţi fizice, dacă nu vreţi să picaţi în capcana melancoliei.

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 29 decembrie 2020. Confuzie şi discuţii în contradictoriu