Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 29 februarie 2020. Momentul ideal pentru a face primul pas

Horoscopul zilei 29 februarie 2020. Câţiva dintre nativi pot trage lozul câştigător la capitolul iubire astăzi. În fața unor decizii dificile, un singur lucru e clar - alegerile noastre trebuie să ne facă mai fericiţi, nu mai bogaţi.

de Redactia Observator

la 29.02.2020, 10:35

Vezi și
  • Ocazii unice pentru mai multe zodii, pe plan sentimental
  • Fiecare poveste de iubire începe cu un gest mic, dar curajos

Horoscopul zilei 29 februarie 2020. Câţiva dintre nativi pot trage lozul câştigător la capitolul iubire astăzi.

În fața unor decizii dificile, un singur lucru e clar - alegerile noastre trebuie să ne facă mai fericiţi, nu mai bogaţi.

Horoscopul zilei 29 februarie 2020 Pești

Însă nativii PEŞTI ar trebui să aibă grijă la reacţiile impulsive. Ţineţi-vă sub control chiar şi cel mai banal gest de respingere sau critică care vouă vi se pare constructivă, pentru că s-ar putea să iscaţi un conflict.

Horoscopul zilei 29 februarie 2020 Berbec

BERBECII nu ar trebui să compare şansele pe care ceilalţi le primesc cu ale lor. Altfel veţi ajunge să fiţi nemulţumiţi, când, de fapt, ar trebui să profitaţi că astrele vă susţin în sectorul creativ şi să veniţi cu soluţii.

Horoscopul zilei 29 februarie 2020 Taur

TAURII sunt foarte bine aspectaţi pe plan financiar, dar mai ales pe plan social. Comunicarea cu cei din jur poate ajunge exact în punctul în care vreţi aşa că astăzi veți obține răspunsurile dorite.

Horoscopul zilei 29 februarie 2020 Gemeni

Pentru GEMENI în schimb, cuvintele pot provoca neînţelegeri. Fie voi nu vă exprimaţi corect, fie cei jur, cert este că ceva se va pierde pe parcursul conversaţiei şi ar trebui să fiţi mai atenţi.

Horoscopul zilei 29 februarie 2020 Rac

Iubirea va fi nelipsită în programul nativilor RAC. Cei care şi-au găsit perechea ar trebui să petreacă weekendul făcând ceva nou, iar cei singuri să îşi adune tot curajul şi să invite persoana pe care o plac la o cafea.

Horoscopul zilei 29 februarie 2020 Leu

LEII dau dovadă de maturitate şi înţelegere, iar aceste calităţi pot pune capăt unui conflict. Fie că sunteţi implicaţi direct sau nu, nu ezitaţi să vă bazaţi pe lecţiile pe care deja le-aţi învăţat.

Horoscopul zilei 29 februarie 2020 Fecioară

Banii sunt elementul care le va schimba viaţa FECIOARELOR. Un nou proiect sau chiar un nou job vă va mări consistent venitul, însă, cel mai important este să nu uitaţi că munca în echipă este secretul.

Horoscopul zilei 29 februarie 2020 Balanță

BALANŢELE în schimb vor doar să se relaxeze. Ceea ce este şi recomandat, mai ales că aţi muncit aproape până la extenuare în ultimul timp. Aşadar găsiţi activităţi care să vă elibereze mintea de stresul acumulat.

Horoscopul zilei 29 februarie 2020 Scorpion

SCORPIONII nu ar trebui să plece urechea la poveştile celor din jur pentru că tind să fie mult prea empatici, iar asta le va afecta starea de spirit. Încercaţi să vă concentraţi pe planul familial.

Horoscopul zilei 29 februarie 2020 Săgetător

Nativii SĂGETĂTOR sunt romantismul în persoană. Aveţi tot felul de idei prin care să îi faceţi pe plac persoanei iubite, aşa că profitaţi de imaginaţie şi mergeţi într-un loc pe care nu l-aţi mai vizitat.

Horoscopul zilei 29 februarie 2020 Capricorn

CAPRICORNII pe de altă parte, nu au la fel de mult noroc în dragoste. Ar putea apărea conflicte între voi şi persoanele dragi, dar atât timp cât vă temperaţi nu aveţi de ce să vă faceţi griji.

Horoscopul zilei 29 februarie 2020 Vărsător

Iar VĂRSĂTORII sunt şi ei printre preferaţi. Cel mai bine staţi la capitolele job şi familie. Paradoxal, veţi reuşi să vă împărţiţi între amândouă, însă, dacă ar fi să alegeţi alegeţi cu inima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 29 februarie 2020. Momentul ideal pentru a face primul pas