Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019. Dragostea nu se găsește cu ochii în pământ

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019. O zi a descoperirilor interioare, în care multe zodii vor găsi, în cele din urmă, răspunsuri concrete la cele mai importante întrebări. Va fi un drum dificil din punct de vedere emoțional, dar plin de surprize și semnificație.

de Redactia Observator

la 29.09.2019, 09:19

Vezi și

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019. O zi a descoperirilor interioare, în care multe zodii vor găsi, în cele din urmă, răspunsuri concrete la cele mai importante întrebări.

Va fi un drum dificil din punct de vedere emoțional, dar plin de surprize și semnificație.

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Balanță

O problema de sănătate s-ar putea să le ruineze poftă de viață a BALANȚELOR. Eforturile peste măsură își spun cuvântul și ar trebui să ia în serios ideea de o pauză.

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Scorpion

Tot ce își doresc SCORPIONII astăzi este să stea singuri. Și nu pentru că i-ar supără ceva, ci dimpotrivă, simt că a petrece timp singur le încarcă bateriile.

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Săgetător

SAGETATORII încep să își schimbe modul în care privesc eșecurile. Dau dovadă de mai multă maturitate și asumare, iar această atitudine le va fi de mare ajutor de acum.

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Capricorn

CAPRICORNII care își caută jumătatea ar face bine să arunce o privire mai atentă în jur, pentru că dragostea nu se găsește cu ochii în pământ sau cu capul în nori. Cineva foarte potrivit pentru ei ar fi la doar câțiva pași distanță.

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Vărsător

Pentru nativii VĂRSĂTOR în căutare de experiențe noi, astăzi este momentul perfect. Își doresc mai multă adrenalină, pentru că viață lor a intrat de ceva timp pe o pantă monotonă.

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Pești

PEȘTII pot învață că iubirea care vine repede la fel și pleacă, de cele mai multe ori. Pot descoperi că au fost prea entuziasmați de cineva și nu era cazul.

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Berbec

Ce bine le-ar merge toate BERBECILOR, dacă nu și-ar pune singuri bețe în roate! Tocmai când le e lumea mai dragă, acești nativi simt nevoia să spună sau să facă ceva cu care să strice tot!

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Taur

TAURII au ceva mustrări de conștiința pentru o fapta din trecut. Dragi nativi, câtă vreme nu mai puteți schimbă nimic, ați face bine să treceți peste situație.

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Gemeni

GEMENII se plâng că nu sunt cât de fericiți și-ar dori, însă nici ei nu știu ce își doresc exact de la un partener. Prea multă seriozitate îi plictisește, iar superficialitatea, bineînțeles, îi pune pe fugă.

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Rac

Entuziasm fără limite pentru nativii RAC, în schimb. Ultima zi a săptămânii îi găsește într-o formă excelență, bucurându-se se clipe frumoase lângă apropiații lor, dar și de o veste surpriză.

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Leu

Chiar dacă sunt semne de foc și în general le place adrenalină, nativii LEU încep să caute tot mai mult liniștea. Confortul emoțional câștigă teren în față dorinței de a trăi riscant.

Horoscopul zilei 29 septembrie 2019 Fecioară

Ceva semne de întrebare, mici îndoieli pot apărea în viață FECIOARELOR. Doar privind în interiorul vostru, cu sinceritate, dragi nativi, veți află ce drum să alegeți de acum încolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 29 septembrie 2019. Dragostea nu se găsește cu ochii în pământ