Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 3 septembrie 2019

Începem săptămâna cu veşti bune pentru toţi nativii atât pe plan sentimental, cât şi profesional. Fecioarele ar trebui să-şi planifice ziua în detaliu, dar asta nu înseamnă că le permiteţi celorlalţi să vă impovăreze cu şi mai multe responsabilităţi.

de Redactia Observator

la 03.09.2019, 10:11

Vezi și

Începem săptămâna cu veşti bune pentru toţi nativii atât pe plan sentimental, cât şi profesional. Fecioarele ar trebui să-şi planifice ziua în detaliu, dar asta nu înseamnă că le permiteţi celorlalţi să vă impovăreze cu şi mai multe responsabilităţi.

Nativii Balanţă vor fi surprinşi azi în mod plăcut. Munca pe care aţi depus-o într-un proiect important va fi răsplătită, la pachet cu o posibilă mărire de salariu sau promovare.

Pentru Scorpionii cheltuielile vor cu folos! Astăzi noi oportunităţi se arată în carieră, iar astrele vă recomandă să aveţi încredere şi să nu refuzaţi o ofertă de viitor.

Săgetătorii ar putea fi traşi la răspundere pentru ceva de care credeau că vor scăpa. Dacă vă consideraţi nevinovaţi nu ezitaţi să aduceţi şi dovezi ca să clarificaţi situaţia.

Nativiilor Capricorn, astrele le recomandă să iasă din zona de confort. Astfel v-aţi putea mări considerabil bugetul dacă riscaţi în afaceri, iar o sumă de bani vă va fi restituită în curând.

În schimb, Vărsătorii, nu sunt la fel de bine aspectaţi pe plan financiar. Este în regulă să cereţi ajutorul familiei şi nu vă ascundeţi situaţia financiară de cei dragi, mai ales de persoana iubită.

Pentru Peşti este ziua perfectă să îşi exprime creativitatea. Prin muzică, pictură sau dans. Puteţi crea o afacere de succes dintr-o pasiune ascunsă, aşa că nu ezitaţi să o arătaţi lumii.

Berbecii ar putea să se răsfeţe azi. Le este permis să-şi înceapă săptămâna la cumpărături, însă mare grijă la cheltuieli. Nu vă avântaţi prea tare în atmosfera de shopping pentru că unele lucruri se pot dovedi nefelositoare.

Nativii Taur trebuie să îşi ceară drepturile! Dacă vă consideraţi potriviţi pentru o promovare sau meritaţi o mărire de salariu, astrele vă recomandă să discutaţi cu superiorii.

Dacă Gemenii se consideră norocoşi pentru ceea ce au în viaţa lor, ar trebui să fie atenţi să nu piardă acele lucruri. Chiar dacă vă simţiţi presaţi de timp sau bani, nu neglijaţi ceea ce iubiţi cu adevărat.

Racii pot fi descurajaţi astăzi de o părere pe care nu o aşteptau. Nu vă pierdeţi încrederea în voi şi încercaţi să echilibraţi balanţa în ceea ce e corect şi ceea ce vouă vi se pare corect.

Iar pentru nativii Leu, astrele consideră că locul cardului este în portofel. Nu cheltuiţi prea mulţi bani şi poate o nou venit vă va dubla contul bancar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 3 septembrie 2019