Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 30 decembrie 2019. A sosit momentul bilanțului

Horoscopul zilei 30 decembrie 2019. Este momentul bilanțului, atât în dragoste, cât și pe plan profesional. O nouă etapă stă să înceapă, iar cei care se pregătesc din timp vor avea posibilitatea de a-și îndeplini cele mai adânci dorințe.

de Redactia Observator

la 30.12.2019, 08:37

Vezi și

Horoscopul zilei 30 decembrie 2019. Este momentul bilanțului, atât în dragoste, cât și pe plan profesional.

O nouă etapă stă să înceapă, iar cei care se pregătesc din timp vor avea posibilitatea de a-și îndeplini cele mai adânci dorințe.

Horoscopul zilei 30 decembrie 2019 Capricorn

Chiar dacă finalul de an ne face să ne gândim la planurile de viitor, Capricornii ar trebui să mai aştepte până să facă asta. Nu este pentru ei o perioadă prielnică deciziilor.

Horoscopul zilei 30 decembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii se pregătesc de o călătorie. La propriu sau la figurat. Ce înseamnă la figurat? Poate însemna o călătorie iniţiatică, o discuţie serioasă cu ei înşisi, pentru ca anul nou poate veni cu etape cu totul noi în viaţa lor.

Horoscopul zilei 30 decembrie 2019 Pești

Peștii dau dovadă că fac oricând faţă situaţiilor stresante, care par fără rezolvare. Sunt unii din cei mai calculaţi nativi ai zodiacului.

Horoscopul zilei 30 decembrie 2019 Berbec

O zi plină de evenimente îi aşteaptă pe nativii Berbec. Nu au mult timp la dispoziţie, dar, chiar şi aşa, trebuie să facă totul ca la carte, aşa că e musai să se înarmeze cu mult calm şi atenţie.

Horoscopul zilei 30 decembrie 2019 Taur

În cazul Taurilor, astăzi este vorba numai de planul sentimental, în special pentru cei singuri. Energiile negative par să dispară din jurul lor şi să aibă şansa să cunoască şi ei pe cineva.

Horoscopul zilei 30 decembrie 2019 Gemeni

Gemenii trebuie să evite discuţiile pe subiecte pe care nu le stăpânesc foarte bine, tocmai pentru a nu se face de râs, a nu lăsa impresia că sunt ignoranţi.

Horoscopul zilei 30 decembrie 2019 Rac

Racii sunt atât de absorbiţi de o veste, de un eveniment recent în viaţa lor, încât nimic altceva în jur nu mai are importanţă. Ar face totuşi bine să mai acorde atenţie şi altor planuri.

Horoscopul zilei 30 decembrie 2019 Leu

Sfârşitul de an îi găseşte pe nativii Leu leneşi din cale afară. Nu neapărat că nu mai au energie să muncească, dar nu mai vor. Îşi doresc să se bucure de timp liber, cu telefonul închis.

Horoscopul zilei 30 decembrie 2019 Fecioară

Pentru Fecioare, ultima perioadă a fost dedicată carierei. Şi vor ca noul an să îi prindă pe poziţii, plini de iniţiativă şi putere de muncă.

Horoscopul zilei 30 decembrie 2019 Balanță

Balanțele fac o retrospectivă a anului. Trag o linie şi îşi fac planuri de viitor, pentru a duce la bun sfârşit ce nu au reuşit anul acesta.

Horoscopul zilei 30 decembrie 2019 Scorpion

Scorpionii au o intuiţie extrem de ascuţită, aşa că, dacă trece cuiva prin cap să îi mintă sau să îi manipuleze nu va avea succes în asta.

Horoscopul zilei 30 decembrie 2019 Săgetător

Nativii Săgetător par să fie favoriţii astrelor atunci când vine vorba de a-i proteja de pericole. Au capul în nori şi se expun la multe riscuri, însă, cumva, de fiecare dată, totul se termină cu bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 30 decembrie 2019. A sosit momentul bilanțului