Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 31 octombrie 2020. Peștii pot avea probleme în familie

Astăzi intrăm în atmosfera de Halloween cu o lună plină în Scorpion. Fenomen care nu a mai avut loc de 19 ani şi care ne permite să renunţăm la trecut.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 31.10.2020, 09:00

Vezi și
  • Nativii Rac sunt destul de agitaţi şi nu prea au răbdare cu cei din jur.
  • Pentru Scorpioni, odihna este mai importantă decât cred.

Berbecii ar putea să se focuseze pe studiu. Cursuri de perfecţionare, workshop-uri sau pur şi simplu citiţi, pentru că este posibil să vă descoperiţi noi hobby-uri.

Taurii vor găsi, în sfârşit, oferta pe care o aşteptau. Indiferent de achiziţiile pe care le faceţi, pe viitor se vor dovedi utile.

Gemenii tind să ia conflictele şi stresul de la birou cu ei acasă. Este obositor atât pentru voi, cât şi pentru cei dragi să păstraţi energia negativă, aşa că faceţi ceva relaxant.

Nativii Rac sunt destul de agitaţi şi nu prea au răbdare cu cei din jur. Încercaţi să scăpaţi de atitudinea arogantă şi fiţi mai indulgenţi.

Interacţiunea cu prietenii este punctul forte al Leilor. Sunteţi foarte bine susţinuţi pe zona comunicării, mai ales că schimbul de idei cu apropiaţii poate aduce un plus în viaţa voastră.

Fecioarele vor sta mai mult acasă sau vor face cumpărături pentru locuinţă. Fie aveţi ceva de rezolvat, fie achiziţionaţi mobilă sau alte obiecte decorative, cert este că vreţi o schimbare de peisaj.

Balanțele stau foarte bine la capitolul comunicare. Este foarte posibil să vă întâlniţi cu prietenii şi să primiţi informaţii despre un proiect sau un loc de muncă la care aţi vrea să aplicaţi.

Pentru Scorpioni, odihna este mai importantă decât cred. Somnul şi activităţile relaxante nu ar trebui să lipsească dacă vreţi să fiţi în formă pentru proiectele ce urmează.

Săgetătorii pot face echipă cu Fecioarele, pentru că astăzi astrele îi sfătuiesc să redecoreze şi să se ocupe de chestiunile legate de locuinţă.

Capricornii sunt terapeuţii perfecţi, pentru că reuşesc să împărtăşească energia lor bună oricui. Este o zi în care prietenii şi apropiaţii vor avea nevoie de voi, aşa că nu ezitaţi.

Nativii Vărsător pot face o listă cu planuri de viitor pentru că azi energia stelelor îi susţine în demersurile necesare dar şi pe plan social.

Iar Peștii ar fi bine să nu se întristeze din cauza problemelor din cuplu, pentru că despărţirele se vor transforma foarte rapid în împăcări.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi - astă seară este lună plină - momentul oportun să încheiaţi capitole sau să renunţaţi la persoanele şi activităţile care nu vă aduc beneficii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 31 octombrie 2020. Peștii pot avea probleme în familie