Antena Meniu Search
x

Previziunile zilei de duminică, 7 octombrie 2018. Balanţele sunt nevoite să pună piciorul în prag

Balanţele sunt nevoite să pună piciorul în prag. Mai bine o problemă rezolvată la timp decât mii de discuţii contradictorii, şi, evident inutile. 

Vezi și

Balanţele sunt nevoite să pună piciorul în prag. Mai bine o problemă rezolvată la timp decât mii de discuţii contradictorii, şi, evident inutile. 

De discuţii au avut parte şi Scorpionii zilele trecute, şi i-a cam luat gura pe dinainte. Nu e timpul pierdut să îşi ceară iertare, un gest tandru sau un cadou frumos face cât o mie de cuvinte.

Organizare şi disciplină. Să-i felicităm pe Săgetători pentru cele două calităţi de care dau dovadă încă odată. O zi solicitantă ca cea de astăzi nu îi sperie, pentru ei reprezintă doar o nouă provocare.

Daţi piept cu tot felul de limite sau interdicţii, dragi Capricorni, şi unde-i lege nu-i tocmeală! Trebuie să vă supuneţi regulilor impuse de autorităţi, ca să nu vă treziţi cu sancţiuni sau critici mai mult sau mai puţin meritate.

Vărsătorii sunt într-o perioadă în care toate le ies mai bine decât se aşteptau şi sunt uimiţi de norocul pe care îl au.

Pentru Peşti astrele indică o zi bună pentru a pleca într-o călătorie, dar şi o ieşire în oraş poate fi o soluţie, asta pentru a le încărca bateriile.

Berbecii se pot aştepta astăzi la câteva surprize demne de ţinut minte toată viaţa, iar starea de spirit va fi deosebit de bună.

Cea mai sensibilă parte a Taurilor este viaţa amoroasă. Cel mai important este să fie loiali şi să stea departe de tentaţii. Este posibil să fi găsit deja persoana potrivită dar, încă nu ştiu cum să o abordeze

Dragi Gemeni astăzi ţineţi cu tot dinadinsul să faceţi pe plac tuturor. Vă mai scapă şi o glumă care nu-şi are rostul dar este trecută cu vederea pentru că atunci când vine vorba de ajutor îl oferiţi din tot sufletul.

Racii sunt melancolici în prima parte a zilei, însă problemele apărute după prânz îi vor determina să-şi reintre în ritm şi să dea randament maxim.

Leii au gânduri de călătorie şi îşi fac planuri de vacanţă. După eforturile profesionale din ultima vreme merită din plin o pauză.

Iar Fecioarele sunt uşor irascibile astăzi. Responsabilităţile pe care le au pe umeri le creează un mare disconfort emoţional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Horoscop » Previziunile zilei de duminică, 7 octombrie 2018. Balanţele sunt nevoite să pună piciorul în prag