Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 9 decembrie 2020. Veşti bune despre bani şi carieră

Horoscopul zilei 9 decembrie 2020. Marte, planeta energiei este aşezată pe sectorul banilor şi ne ajută să luăm decizii bune privind finanţele şi cariera. Mercur ne ajută astăzi să comunicăm mult mai uşor, dar depinde şi de noi cum decurg conversaţiile.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 09.12.2020, 11:29

Astrolog: Alexandra Coman Vezi și
  • Gemenii vor lua decizii excelente privind cariera şi banii.
  • Scorpionii primesc veşti bune de peste hotare.

Berbecii trebuie să înveţe să se preţuiască şi să îi lase pe cei din jur să se descurce singuri. Focusaţi-vă pe carieră, pentru că s-ar putea să apară o ofertă pentru un nou loc de muncă.

Deşi pare greu de crezut, Taurii vor întâlni oameni mai încăpăţânaţi decât ei, pe care îi pot suporta doar dacă sunt calmi. Astăzi nu ar trebui să faceţi alegeri majore şi nici să vorbiţi neîntrebaţi.

În schimb, Gemenii vor lua decizii excelente privind cariera şi banii. Este o zi bună pentru negocieri, să vă ocupaţi de chestiuni birocratice sau să vă înscrieţi la un curs, un seminar, un workshop.

Racii sunt susţinuţi şi ei pe partea birocratică, în special în ceea ce priveşte finanţele. Iar dacă aveţi de rezolvat detalii cu privire la o asociere, o colaborare, astăzi veţi finaliza totul.

Leii muncesc foarte mult şi reuşesc să le arate celor din jur că sunt capabili de orice. În special dacă în trecut aţi pierdut puncte în anumite situaţii, azi le veţi recupera.

Nativii Fecioară ar fi bine să se ocupe de relaţii, parteneriate, asocieri, pentru că sunt hiptonici şi îi vor influenţa pe cei din jur. Iar în dragoste sunteţi preferaţii astrelor, aşa că folosiţi-vă şarmul.

Balanţele dau dovadă de intuiţie datorită Lunii care tranzitează semnul lor. Veţi rezolva conflictele cu asociaţii, şefii sau oamenii legii, iar în relaţia cu băncile veţi obţine rezultate. 

Scorpionii primesc veşti bune de peste hotare. Iar o femeie vă poate influenţa pozitiv în carieră şi vă oferă soluţii la problemele complicate.

Şi pentru Săgetători cariera este bine aspectată. Veţi purta discuţii importante şi veţi alege înţelept în privinţa vânzărilor şi achiziţiilor.

Capricornii schimbă ceva într-o relaţie. Nu înseamnă că o încheiaţi, ci găsiţi termeni mai buni pentru ambele părţi. Dar fiţi foarte atenţi la cheltuieli.

Vărsătorii sunt foarte creativi şi, astfel, rezolvă problemele complicate ale colegilor de serviciu. În plus, e ziua potrivită să acordaţi atenţie unei relaţii.

Iar nativii Peştii pot intra într-un conflict cu şefii sau coordonatorii. Temperaţi-vă orgoliului şi nu vă bazaţi pe impulsurile de moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 9 decembrie 2020. Veşti bune despre bani şi carieră