Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 9 ianuarie 2021. Racii sunt dominaţi de emoţii, în timp ce scorpionii au de făcut o alegere

Luna, planeta emoţiilor, tranzitează semnul Scorpionului şi face sextil cu Mercur. Asta înseamnă că intuiţia ne ajută să comunicăm eficient cu cei din jur.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 09.01.2021, 09:28

Vezi și
  • Fecioarele se lovesc de încăpăţânarea celorlalţi
  • Peştii trebuie să aibă mai multă grijă de sănătate

BERBECII nu trebuie să presupună ce gândesc cei din jur sau cum o să reacţioneze cineva. Dacă aveţi îndoieli, mai bine întrebaţi direct sursa.

TAURII simt nevoia să facă ordine în viaţa personală, dar şi în casă. Este ziua potrivită pentru curăţenie, aşa nu mai staţi pe gânduri.

Pentru GEMENI, comunicarea este la cote maxime. Puteţi primi informaţii foarte bune privind o achiziţie sau o vânzare care vă poate interesa.

RACII sunt dominaţi de emoţii. Nu mai puneţi la suflet ideile sau părerile celor din jur, relaxaţi-vă şi nu luaţi totul personal.

Nativii LEU ar trebui să pună accent pe comunicare. Cei din jur pot avea semne de întrebare privind ceva ce aţi spus sau făcut, aşa că nu ezitaţi să clarificaţi lucrurile din proprie iniţiativă.

FECIOARELE se lovesc de blocaje şi de încăpăţânarea celorlalţi. Nu încercaţi să le schimbaţi celor din jur părerea, ci bazaţi-vă doar pe voi, pentru că vă descurcaţi şi singuri.

BALANŢELE fie sunt îndrăgostite, fie au de lămurit ceva în dragoste. Cert este că veţi discuta cu persoana iubită sau veţi afla ceva legat de ea, deciziile ulterioare fiind iminente.

Dacă SCORPIONILOR li se cere să facă o alegere, ar trebui să îşi urmeze inima. Intuiţia voastră nu vă va dezamăgi.

SĂGETĂTORII pot fi ocupaţi cu chestiuni legate de case, în special de reparaţii. Nu mai amânaţi, ci rezolvaţi azi problemele.

Nativii CAPRICORN încearcă azi să rezolve problemele altora, dar se vor lovi de pretenţii şi de nemulţumiri. Trasaţi-vă anumite limite şi nu vă lăsaţi dominaţi de alţii.

Pe VĂRSĂTORI, discuţia cu o persoană în vârstă îi poate ajuta să îşi facă ordine în gânduri. Experienţa altora vă poate scuti de pierderi sau de suferinţă, aşa că ascultaţi cu atenţie.

Iar PEŞTII ar fi bine să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. V-aţi obosit destul de mult în ultimul timp, ar fi cazul să aveţi mai multă grijă.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 9 ianuarie 2021. Racii sunt dominaţi de emoţii, în timp ce scorpionii au de făcut o alegere