Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 9 noiembrie 2020: Fecioarele riscă să cheltuiască prea mulți bani

Astăzi se formează pe cer Degetul lui Iod, care ne ajută să evoluăm. Transformările nu vor fi uşoare, însă, pe termen mediu şi lung... merită!

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 09.11.2020, 08:27

Astrolog: Alexandra Coman Vezi și
  • Banii le pot crea Gemenilor probleme în familie.
  • Leii îşi asumă prea multe responsabilităţi.

Berbecii sunt în mare formă şi vor rezolva chestiuni ce ţin de acte, documente sau contracte.

Taurii au multe gânduri şi idei, dar le lipseşte organizarea. Stabiliţi clar ce aşteptări aveţi de la voi şi de la cei din jur, altfel nu veţi reuşi să vă atingeţi obiectivele azi.

Banii le pot crea Gemenilor probleme în familie sau în relaţia de iubire. Discuţiile pot fi destul de aprinse, aşa că singura soluţie este să fiţi diplomaţi şi să nu vă enervaţi.

Dacă nativii Rac vor să finalizeze un proiect important, efortul pe care trebuie să îl depună este unul mare. Dar nu vă neglijaţi partenerul de viaţă.

Leii îşi asumă prea multe responsabilităţi, iar asta le scade câte puţin din energie. Nu vă lăsaţi sănătatea pe planul doi, dacă vreţi să duceţi totul la bun sfârşit.

Fecioarele riscă să cheltuiască prea mulţi bani. Pentru a evita asta, mai bine ascundeţi undeva portofelul.

Balanțele sunt, astăzi, terapeutul de serviciu. Încercaţi, totuşi, să fiţi discreţi, să nu povestiţi prea multe despre viaţa voastră.

Dacă cineva greşeşte, Scorpionul îl sancţionează pe loc. Nu este tocmai abordarea bună, pentru că asta vă poate strica relaţiile cu cei din jur. Fiţi puţin mai relaxaţi şi mai indulgenţi.

Săgetătorii vor să ţină doar pentru ei planurile pe care şi le fac. Misterul s-ar putea să îi facă, totuşi, curioşi pe cei din jur.

Nativii Capricorn se vor comporta ca nişte adevăraţi lideri. Exprimaţi-vă clar, fiţi siguri pe ce aveţi de spus şi ceilalţi vă vor urma.

Nici Vărsătorii nu trebuie să ezite, dar pentru ei este vorba de relaţii. Nu vă fie teamă să rupeţi o asociere, fie ea personală sau profesională.

Iar Peștii nu ar trebui să le întoarcă spatele prietenilor. Dacă depinde de voi, încercaţi să îi ajutaţi cât mai mult.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi - este o perioadă pentru transformări şi alegeri majore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 9 noiembrie 2020: Fecioarele riscă să cheltuiască prea mulți bani