Antena Meniu Search
x

Top 3 cele mai leneşe zodii. Nativii care ar prefera să stea toată ziua în pat!

Visează la o viaţă fără griji, fără probleme, în care banii să cadă din cer şi pentru care să nu mişte nici măcar un deget. Ei sunt cei mai leneşi nativi ai zodiacului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.01.2022, 21:32

Cele mai leneşe zodii; ar prefera să stea toată ziua în pat! - Shutterstock

Berbec

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au mare potenţial şi ar putea să creeze lucruri măreţe, însă, din păcate, nu prea ar vrea să dedice prea mult timp muncii cât să poată obţine cele mai bune rezultate. Au senzaţia că cei din jur trebuie să le îndeplinească dorinţele. În plus, au senzaţia că în viața lor se întâmplă prea multe cât să poată rămâne concentraţi. Nu îşi găsesc motivare în nimic, iar atunci când li se cere o explicaţie, Berbecii se văd mai degrabă victime ale circumstanțelor decât leneși.

Rac

Racul este un zodiac dificil. Vor să participe la activităţi, dar renunţă în ultimul moment şi inventează scuze nejustificate. Nu poţi şti niciodată dacă îi este pur şi simplu lene sau dacă nu se descurcă la serviciu şi gândeşte lent. Nu sunt cei mai productivi oameni, deoarece eficiența lor coincide cu dispozițiile lor. În timpul liber, pot fi predispuși să lenevesească toată ziua, dar acasă este spațiul lor sigur, așa că pot beneficia de toată "relaxarea" din lume. 

Scorpion 

Nativii Scorpion adoră libertatea, vacanţele şi o viaţă comodă, fără griji. Totuşi, pentru toate aceste beneficii, aceşti nativi tot n-ar vrea să muncească. Nici dacă banii ar pica din cer, nu s-ar obosi să-i prindă, ci ar aştepta mai degrabă să-i lovească pur şi simplu norocul în cap. Nu veţi vedea niciodată această un Scorpion făcând voluntariat, stând peste program sau în echipa vreunui proiect umanitar care să necesite timp şi efort. Dacă-i cereţi ajutorul să  nu vă aşteptaţi să-şi ducă treaba la bun sfârşit  fără să vă amintească de minim 10 ori că îşi consumă timpul preţios pentru dumneavoastră şi că ar trebui recompensat în vreun fel pentru munca grea pe care o depune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Horoscop » Top 3 cele mai leneşe zodii. Nativii care ar prefera să stea toată ziua în pat!