Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care vor iubi în secret în luna Decembrie. Sunt obligaţi să îşi ţină în frâu sentimentele!

Fie că este vorba de o iubire nespusă, din timiditate, de un amantlâc sau de o situaţie stânjenitoare, aceste trei zodii vor alege să îşi ţină ascunse sentimentele în luna Decembrie.

Top 3 zodii care vor iubi în secret în luna Decembrie
Ele sunt zodiile care nu îşi pot destăinui public sentimentele în Decembrie - Unsplash

Fie că este vorba de o iubire nespusă, din timiditate, de un amantlâc sau de o situaţie stânjenitoare, aceste trei zodii vor alege să îşi ţină ascunse sentimentele în luna Decembrie.

O alegere bună pentru unii, dar greşită pentru alţii, însă astrologii vă recomandă să faceţi exact ceea ce simţiţi. Fericirea voastră este importantă.

Capricorn

Capricornii se vor îndrăgosti iremediabil de cineva în luna Decembrie. S-ar putea însă să ţină acest secret bine ascuns, de frica unui refuz dureros din partea respectivei persoane. De asemenea, există posibilitatea ca alegerea voastră sentimentală să aibă deja pe altcineva, motiv pentru care nu veţi putea să îi bateţi apropouri. Cel mai bine ar fi să păstraţi distanţa şi să aveţi grijă în privinţa sentimentelor pe care le purtaţi. La urma urmei,a r putea fi ceva trecător şi nu merită să stricaţi o altă poveste de dragoste doar pentru că vă doriţi nespus să obţineţi atenţia acesteia/acestuia.

Balanţă

Balanţa nu este foarte fidelă în Decembrie. Cel mai probabil atmosfera în căminul lor nu este foarte bună şi îşi vor găsi fericirea, întâmplător în altcineva. Partea dificlă este că nu vă veţi putea stăpâni bucuria în prezenţa acestei persoane, dar veţi ajunge să neglijaţi şi să uitaţi de ceid ragi care vă aşteaptă acasă. Infidelitatea nu este totuşi o soluţie. În această lună ar trebui să vă puneţi la punct priorităţile şi să luaţi o decizie cua devărat importantă în viaţa voastră. Mai bine porniţi de la capăt cu altcineva,d ar nu răniţi şi nu distrugeţi ceea ce aţi construit până acum, în relaţia voastră stabilă.

Taur

Taurii iubesc în Decembrie cu toată fiinţa lor. Probleme în dragoste nu vor exista, dar dificultăţile ar putea apărea dacă povestea lor de iubire va deveni cunoscută. Este posibil să vă îndrăgostiţi iremediabil de un coleg/colegă de la serviciu, iar sentimentul să fie reciproc. Din păcate, astrologii vă sfătuiesc să nu faceţi publică această relaţie, cel puţin nu imediat, pentru că altfel colegii sau chiar şefii voştri nu vă vor privi cu ochi bun. Există posibilitatea să apară neînţelegeri sau chiar ca firma în care lucraţi să nu permită relaţii mai mult decât colegiale la serviciu. Ar fi mai bine să ţineţi ascunsă această iubire, mai ales până în momentul în care veţi obţine siguranţa stabilităţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care vor iubi în secret în luna Decembrie. Sunt obligaţi să îşi ţină în frâu sentimentele!