Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care se căsătoresc în 2019

Căsătoria este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui om. O astfel de decizie trebuie luată la momentul potrivit, după ce ambii parteneri au câștigat încredere unul în celălalt.

Zoii care fac nuntă în 2019
Top 3 zodii care se căsătoresc în 2019 - pixabay.com

Căsătoria este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui om. O astfel de decizie trebuie luată la momentul potrivit, după ce ambii parteneri au câștigat încredere unul în celălalt.

Pentru câteva zodii, planetele se aliniază, la propriu, pentru a le îndeplini cea mai mare dorință - aceea de a-și întemeia o familie. Îndoielile se spulberă, încrederea ajunge la cote maxime, iar de aici și până la nuntă mai e doar o chestiune de timp și mici probleme administrative.

Gemeni

Pentru gemeni, 2019 va fi anul cu totul sau nimic. Relațiile pe care acești nativi le au de ceva vreme fie se vor oficializa, fie se vor destrăma. E un moment de maturizare emoțională - unele lucruri trebuie făcute, chiar dacă nu pare a fi momentul. Vor fi gemenii pregătiți 100% pentru acest pas? Cel mai probabil nu. De altfel, nu vor fi pregătiți niciodată. Căsătoria e o dovadă de credință și, chiar dacă implică jurăminte, nimeni nu știe ce va urma. Dacă vor reuși să afle ce-și doresc cu adevărat de la partener lucrurile vor decurge rapid și firesc. Dacă nu, poate e mai indicată o perioadă de singurătate.

Capricorn

Pentru capricorni se anunță a fi un an pasional, plin cu momente frumoase, petrecute alături de persoana iubită. Nu mai e niciun motiv serios pentru a amâna căsătoria - încrederea, respectul, admirația, toate sunt la cote maxime. Pentru capricornii aflați într-o relație înfloritoare se pune chiar întrebarea dacă nu e momentul potrivit pentru a mări familia. 

Pești

An bun și intens pentru nativii din zodia Pești. Cei singuri au șansa de a-și găsi marea dragoste, iar din acel moment lucrurile se vor desfășura cu o viteză uluitoare. Pentru cei aflați deja într-o relație căsătoria ar putea fi încununarea unei perioade în care au înflorit pe plan personal. E posibil să fie unele fricțiuni în cuplu, dar aceste episoade sunt trecătoare. E normal ca două persoane care își iau un astfel de angajament să aibă mici îndoieli. Se vor spulbera imediat dacă există răbdare și înțelegere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care se căsătoresc în 2019