Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii compatibile în dragoste cu Gemenii

Extrovertiți, impulsivi, zgomotoși, petrecăreți și extrem de curioși. Așa ar putea fi caracterizați nativii din zodia Gemeni. Trăiesc viața la potențial maxim, fără iluzii și fără intenții ascunse. În dragoste Gemenii vor dori atât independență, cât și un partener loial. O combinație dificilă.

de Redactia Observator

la 10.02.2019, 12:47

Zodia Gemeni
Zodii care se potrivesc în dragoste cu Gemenii - pixabay.com

Extrovertiți, impulsivi, zgomotoși, petrecăreți și extrem de curioși. Așa ar putea fi caracterizați nativii din zodia Gemeni. Trăiesc viața la potențial maxim, fără iluzii și, cel mai important, fără a-și ascunde intențiile.

În dragoste Gemenii vor dori atât independență, cât și un partener loial. O combinație destul de dificilă.

Pești

Atât Peștii, cât și Gemenii au înclinații artistice și sunt curioși până la obsesie. Vor discuta ore întregi despre muzică, filme și călătorii, mereu cu gândul la următoarea aventură. Lucrurile se complică puțin în viața de zi cu zi, unde dorința de independență a Gemenilor îi va supăra adesea pe nativii din zodia Pești, obișnuiți cu liniștea căminului și a clipelor petrecute în doi. Partea bună este că relația se va consolida în timp, iar Gemenii vor reuși să găsească echilibrul între nevoia de libertate și timpul dedicat exclusiv persoanei iubite. La rândul lor, Peștii vor înțelege că partenerul nu vrea "să fugă" de ei, ci are nevoie uneori de spațiu, pentru a-și reîncărca bateriile.

Pe acelaşi subiect

Balanță

Încearcă să ții acasă un cuplu Balanță - Gemeni. Ideea e sortită eșecului din start. Deși se potrivesc, aceste două zodii au nevoie câteodată să-și noteze pe hârtie că au totuși o relație de dragoste, printre atâtea ieșiri în oraș și întâlniri cu prietenii. În rest, se înțeleg de minune. Sunt încăpățânați, spun tot ce au pe suflet, adoră mâncarea bună și o sesiune serioasă de somn, pe lângă faptul că flirtează unul cu altul de dimineața până seara. De notat că se înțeleg atât de bine, încât gelozia nu va fi niciodată vreo problemă. Ambele zodii sunt puțin ciudate, dar perfecte împreună.

Berbec

Pune un Berbec alături de un nativ din Gemeni și ai o combinație explozivă. Oamenii trăiesc la intensitate maximă, iar lucrurile se petrec cu o repeziciune care uimește și sperie în același timp. De altfel, cele două zodii se înțeleg atât de bine, la început, încât încep să-și pună semne de întrebare. Dacă totul merge atât de bine, s-ar putea trezi, din greșeală, într-o relație care chiar... funcționează normal. Un mic coșmar, pentru ambii, obișnuiți cu aventuri și emoții intense. Va fi o dragoste cu năbădăi, presărată cu momente pasionale și discuții intense, în care partenerii se vor potența reciproc. Uneori, extremele de atrag, iar cuplul Berbec - Gemeni este dovada vie. Dacă vor reuși să reducă din viteză vor avea parte de o viață fericită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii compatibile în dragoste cu Gemenii