Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii diabolice in dragoste

Mint, manipulează și sunt în stare să promită luna de pe cer, doar pentru a-și urmări propriile interese. Pentru trei zodii, e un mod de viață, chiar dacă, în urma lor, rămân lacrimi și regrete. În dragoste vor merge până în pânzele albe, însă nu pentru partener, ci pentru a-și satisface orgoliul.

de Redactia Observator

la 29.04.2019, 15:52

Berbec, Fecioară și Capricorn
Zodii imposibil de înțeles în relația de cuplu - Profimedia Images

Mint, manipulează și sunt în stare să promită luna de pe cer, doar pentru a-și urmări propriile interese. Pentru trei zodii, e un mod de viață, chiar dacă, în urma lor, rămân lacrimi și regrete. 

În dragoste vor merge până în pânzele albe, însă nu pentru partener, ci pentru a-și satisface orgoliul.

Berbec

Berbecii iubesc... să facă ce vor, indiferent de circumstanțe. Iar dacă pentru asta trebuie să frângă inimi, nicio problemă. Vor merge înainte cu zâmbetul pe buze, ba chiar își vor convinge partenerul că au un comportament exemplar. Rareori nativii din zodia Berbec se gândesc de două ori înainte de a acționa. Pentru ei contează doar următoarea dorință, din următorul minut. Că mai există viață și după nu-i prea interesează. Din acest motiv vor lua decizii dintre cele mai bizare, de neînțeles pentru persoana iubită. Iar dacă vor greși vor acționa cu și mai mare convingere, din moment ce nu mai este cale de întoarcere. Diabolici sau nu, așa sunt Berbecii, iar cineva trebuie să-i iubească. 

Fecioară

Vorbește-i unei Fecioare despre romantism, dragoste nemuritoare sau clipe de tandrețe și te va privi de parcă ai aterizat din cosmos. Pentru ele, acestea sunt doar cuvinte din dicționar, numai bune de folosit în filme lacrimogene. Fecioarele iubesc, dar calculat. Totul organizat din timp, pe calendar, cu toate dorințele puse în ordine și musai de îndeplinit. Cine nu le cunoaște ar putea avea impresia că în loc de inimă au circuite, ceea ce nu e chiar departe de adevăr. În schimb, așa reci cum sunt ele, Fecioarele vor da dovadă de loialitate și vor face tot posibilul pentru a-și mulțumi partenerul, în măsura posibilităților și oricum după ce nu a mai rămas nimic de făcut. Zodie pe cât de interesantă, pe atât de diabolică. Măcar nu te vei plictisi.

Capricorn

Încearcă să-i înțelegi și tocmai te-ai ales cu un job pe viață. Pentru că, după standardele unui om simplu, Capricornii sunt creaturi absolut misterioase. Atât de bizare, încât ai impresia că au venit în viața ta pentru a răstura lumea cu susul în jos. Ceea ce oricum vor face, pentru că la asta se pricep de minune. Capricornii adoră să trăiască din plin, să aibă mereu lucruri de făcut și probleme de rezolvat. Așa că, dacă nu vor da de belele, vor avea grijă să le fabrice singuri, fie și pentru a scăpa de plictiseală. Nici vorbă de seri liniștite, în care fiecare își vede de micile obiceiuri. Dacă ai un Capricorn alături, ori îl faci să-și 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii diabolice in dragoste