Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care își găsesc jumătatea în 2019

Multe zodii spun că nu au noroc în dragoste. Adesea, adevărul e cu totul altul. Persoana potrivită e chiar sub ochii lor, însă nu reușesc să o vadă din cauza iluziilor. 2019 va aduce o ocazie unică. Acea relație bazată pe iubire și loialitate, dar total diferită față de ceea ce-și imaginau.

de Redactia Observator

la 18.03.2019, 16:35

Horoscop dragoste 2019
Trei zodii care își găsesc jumătatea în 2019 - pixabay.com

Multe zodii spun că nu au noroc în dragoste. Adesea, adevărul e cu totul altul. Persoana potrivită e chiar sub ochii lor, însă nu reușesc să o vadă din cauza iluziilor.

Anul 2019 va aduce o ocazie unică. Acea relație bazată pe iubire și loialitate, dar total diferită față de ceea ce-și imaginau.

Gemeni

Gemenii vor primi atât de multă atenție și iubire, încât a face o alegere li se pare imposibil. Nativii care vor cu adevărat să-și găsească jumătatea trebuie să renunțe la toate oportunitățile care le vin în cale și să se concentreze pe o singură persoană, cea care vrea cu adevărat să le fie alături pentru tot restul vieții. Partea bună este că decizia va veni din interior - nativii din zodia Gemeni vor știe cu exactitate atunci când a sosit persoana potrivită, la momentul potrivit. Va fi o experiență cu adevărat specială, una pe care o credeau imposibil de trăit în urmă cu doar câteva luni.

Săgetător

Cu planeta Jupiter în Săgetător, o mare parte a anului 2019, Săgetătorii se pot aștepta la vremuri bune, cu noroc din plin în dragoste. Cu toate acestea, vor avea nevoie de anumite limite dacă vor dori să-și găsească sufletul pereche. O relație intensă i-ar putea face pe nativii din zodia Săgetător să renunțe la propriile dorințe, doar pentru a trăi ceea ce pare a fi un vis frumos. Să-și privească cu atenție partenerul. Dacă vede iubire în ochii lui, nu doar pasiune, atunci înseamnă că și-au găsit jumătatea. Șansele sunt mai mari ca niciodată.

Pești

Peștii vor avea un an senzațional, din punct de vedere amoros. Parcă stelele s-au aliniat pentru a le îndeplini cea mai arzătoare dorință, altfel nu se explică numărul mare de persoane ce-și arată interesul. Problema, pentru nativii din zodia Pești, este că au în minte ideei preconcepute despre cum ar trebuie să fie dragostea adevărată. Și, din păcate, de cele mai multe ori, nu are nimic de-a face cu iubirea portretizată în filme. Peștii ar face bine să se uite în jur. N-ar fi exclus să afle că dragostea e chiar la câțiva metri distanță, doar că nu au putut să o vadă din cauza iluziilor. Odată acestea spulberate, nici nu le mai poate sta în cale. Pentru că noroc vor avea din plin. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care își găsesc jumătatea în 2019