Antena Meniu Search
x

Top 3 cele mai leneşe zodii. Nu te poţi baza niciodată pe ajutorul lor

Nu sunt genul care să muncească sau să depună prea mult efort. Aşteaptă totul de-a gata şi au pretenţia ca cei din jur să îi înţeleagă. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.03.2019, 17:42

Zodiac prezentat de Observator
Cei mai leneşi nativi din Zodiac - Unsplash

Nu sunt genul care să muncească sau să depună prea mult efort. Aşteaptă totul de-a gata şi au pretenţia ca cei din jur să îi înţeleagă. 

Ele sunt cele mai leneşe zodii şi astrologii vă sfătuiesc să nu aveţi încredere în ele. Vă pot lăsa baltă chiar şi în cele mai importante momente. 

Berbec

Nativii Berbec sunt deştepţi, inteligenţi şi descurcăreţi. Dar nu vor să se descurce şi nu vor să îşi folosească capacităţile pentru a munci şi a-şi produce singuri venitul. Adoră să stea (bine...cine nu adoră acest lucru), dar ei nu deţin acea maturitate prin care să înţeleagă că statul e statul şi muncitul e cu totul şi cu totul altă treabă. Dacă ar putea s-ar întreţine toată viaţa din banii părinţilor. 

Scorpion

Nimeni, dar nimeni nu are dreptul să le spună ce să facă. Ştiu ei mai bine. Şi dacă e să doarmă toată ziua asta e. "E şi mâine o zi" bună de lenevit. Nu te poţi baza pe ei, te lasă baltă când îţi e lumea mai dragă şi nu se ţin de cuvânt. Dacă promit un lucru, sunt şanse să uite instant şi nici cu scuzele nu stau mai bine. Aşteaptă ajutorul celor din jur, dar ei nu prea îl oferă: "Lasă,s e descurcă şi fără mine" îşi spun deseori. 

Peşti 

Nativii Peşti au o mare problemă cu trezitul dimineaţa. Oricât ar încerca, oricâte alarme şi-ar pune, efectiv nu se pot deştepta. N-ar putea să lucreze într-o corporaţie cu oră fixă de venit la muncă. Ei trebuie să îşi facă tabieturile, să ia micul dejun pe la 12, să mai stea puţin să li se aşeze mâncarea şi poate şi un somnic de prânz. Abia pe după-masă ar putea pelca la drum, dar nu pentru mult timp, căci serile sunt făcute pentru distracţie nu pentru muncă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Top 3 cele mai leneşe zodii. Nu te poţi baza niciodată pe ajutorul lor