Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii pentru care contează mai mult plăcerea partenerului (sunt experte în dormitor)

Nimic nu contează mai mult, într-o viaţă amoroasă, decât să aveţi alături un partener/o parteneră care să vă cunoască nevoile, dorinţele, secretele şi care să vă întreacă orice aşteptare din acest punct de vedere.

Zodiile pentru care contează mai mult plăcerea partenerului
Aceşti nativi sunt experţi în dormitor - Unsplash/ Jan Zhukov

Nimic nu contează mai mult, într-o viaţă amoroasă, decât să aveţi alături un partener/o parteneră care să vă cunoască nevoile, dorinţele, secretele şi care să vă întreacă orice aşteptare din acest punct de vedere.

Dacă întâlniţi o astfel de persoană, veţi avea garantat o viaţă sexuală incredibilă şi nu veţi regreta niciun moment petrecut în compania sa. Tandreţea, căldura şi înţelegerea vă vor oferi încrederea necesară pentru a le fi alături toată viaţa. 

Există câteva zodii care pun plăcerea lor pe locul doi, contând mult mai mult să îşi vadă partenerul/partenera mulţumit/ă de momentele tandre pe care le petrec împreună. Aceşti nativi vă pot oferi clipe de neuitat în dormitor!

Taur 

Taurul deţine titlul de „cel mai iubitor” semn zodiacal, datorită personalităţii sale calde şi atente faţă de partenerul/partenera sa. Cea mai presus dorinţă a acestor nativi este să nu dezamăgească şi să ofere, mai ales în dormitor, momente de neuitat.

Conduşi de Venus, planeta iubirii, Taurii îşi manifestă întotdeauna senzualitatea puternică, iar în momentele intime vor să exploreze cele cinci simţuri, dar se exprimă cel mai bine prin atingere. Sunt persistenţi, răbdători, înţelegători şi întotdeauna determinaţi să vă ofere o plăcere nebănuită, iar partea bună este că Taurii iubesc fiecare minut din acest proces.

Balanţa 

Pentru Balanţe, toate lucrurile din viaţa lor trebuie să se bazeze pe un echilibru. Acest lucru este valabil şi în dormitor. Aceşti nativi se aşteaptă ca partenerul/partenera să ofere la fel de mult ca ei, astfel că sunt motivaţi întotdeauna să îl/o satisfacă din punct de vedere sexual.

Acesta nu este însă singurul motiv pentru care poţi conta pe acest semn zodiacal pentru aţi oferi clipe de neuitat în dormitor. Pentru Balanţe, sexul este o experienţă profund spirituală, bazată pe frumuseţe în combinare cu plăcerea vizuală a partenerului/partenerei. Nu veţi avea timp să respiraţi lângă o astfel de zodie, iar la final aţi putea rămâne marcaţi de momentul magic oferit de aceştia.

Capricorn 

Capricornul este de departe cel mai ambițios semn din zodiac - și da, în această categorie este inclus şi dormitorul. Aceşti nativi sunt conduşi de ideea de a fi cei mai buni şi de a avea succes în fiecare aspect al vieţii, inclusiv cea sexuală. Acest lucru echivalează cu dorinţa de cucerire şi de a avea cât mai mulţi parteneri posibil, pentru Capricornii care vor doar să se distreze.

Capricornii care au o relaţie stabilă se concentrează pur şi simplu pe ideea de a fi cei mai iubitori parteneri pe care i-a avut cineva vreodată. Cu alte cuvinte, efortul lor reprezintă dorinţa de a ieşi învingători, motiv pentru care nu vor renunţa niciodată până în momentul în care partenerul/partenera sunt pe deplin mulţumiţi din punct de vedere sexual.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii pentru care contează mai mult plăcerea partenerului (sunt experte în dormitor)