Antena Meniu Search
x

Tot ce trebuie să ştii despre zodia Gemeni. Nativii care au mereu capul în nori

Mintea schimbătoare și deschisă a Gemenilor îi face să fie artiști excelenți, în special scriitori și jurnaliști, iar abilitățile și flexibilitatea lor îi fac să strălucească în comerț, conducere și sporturi de echipă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.06.2021, 10:01

Semn zodiacal Gemeni
Tot ce trebuie să ştii despre zodia Gemeni - Shutterstock

Element: Aer

Culoare: Verde deschis,

Galben Ziua: Miercuri

Conducător: Mercur

Pe acelaşi subiect

Cea mai mare compatibilitate generală: Săgetător, Vărsător, Leu, Balanţă, Fecioară

Numere norocoase: 5, 7, 14, 23

Interval de date: 21 mai - 20 iunie

Puncte forte: Blând, afectuos, curios, adaptabil, abilitatea de a învăța rapid și de a schimba idei

Puncte slabe: Nervos, inconsecvent, indecis

Gemenilor le place: Muzica, să citească, discuțiile cu aproape oricine, excursiile scurte prin oraș

Gemenilor nu le place: Să fie singuri, să fie limitaţi, să trăiască într-o repetiţie, rutină

Generalităţi

Expresivi și inteligenţi, Gemenii întruchipează două personalități diferite într-una, motiv pentru care nu veți fi niciodată siguri cu care vă veți confrunta. Sunt sociabili, comunicativi și gata de distracție, cu tendința de a deveni brusc serioși, îngândurați și neliniștiți. Sunt fascinați de lumea înconjurătoare, extrem de curioși, cu o senzație constantă că nu există suficient timp pentru a experimenta tot ceea ce vor să vadă.

Semnul Gemenilor aparține elementului Aerului, care însoțește Balanța și Vărsătorul, iar acest lucru îl leagă de toate aspectele gândirii. Sunt conduşi de Mercur, planeta care reprezintă comunicarea, scrierea și mișcarea. Oamenii născuți sub această zodie au adesea sentimentul că cealaltă jumătate a lor lipsește, așa că îşi caută întotdeauna noi prieteni, mentori, colegi și oameni cu care să vorbească.

Mintea schimbătoare și deschisă a Gemenilor îi face să fie artiști excelenți, în special scriitori și jurnaliști, iar abilitățile și flexibilitatea lor îi fac să strălucească în comerț, conducere și sporturi de echipă. Este un semn versatil, curios și amuzant, născut cu dorința de a experimenta tot ce există acolo, în lume. Acest lucru face ca personajul lor să fie inspirant și niciodată plictisitor.

Există atât de multă inocență infantilă în natura Gemenilor, povestind constant despre familie , prieteni, dragoste, tot ce ţine de legăturile pe care şi le crează cu mediul înconjurător. Sunt în această lume pentru a remedia diferențele și a-i face pe oameni să se simtă bine, gata să-și dea viața pentru un frate sau un prieten.

Gemenii şi viaţa amoroasă

Întotdeauna gata pentru o provocare intelectuală, Gemenii întâlnesc dragostea mai întâi prin comunicare și contact verbal și o consideră la fel de importantă ca și contactul fizic cu partenerul lor. Când aceste două se combină, toate obstacolele par să se estompeze. Curios și întotdeauna gata să flirteze, un Geamăn ar putea petrece mult timp cu diferiți iubiți până când îl găsesc pe cel potrivit care este capabil să se potrivească cu intelectul și energia lor. Au nevoie de emoție, varietate și pasiune și, atunci când găsesc persoana potrivită, un iubit care să le fie şi prieten, o persoană cu care pot vorbi non-stop despre orice, vor fi fideli și hotărâți să le ofere pentru totdeauna inima. 

Cea mai mare provocare pentru viața amoroasă a oricărui Geamăn este de a găsi o emoție care să dureze, mai ales pe măsură ce îmbătrânesc și își dau seama că sunt deja într-un mod repetitiv de legături superficiale sau dezamăgitoare. Personalitatea lor nu permite prea multă profunzime, deoarece ei au misiunea de a răspândi informații, de a nu săpa în ele și de a găsi greșeli, găuri sau rezoluții. Ei privesc viața dintr-o perspectivă relativă a mișcării, fiind cel care înconjoară Soarele, deplasându-se înainte și înapoi din punctul de vedere al Pământului, niciodată siguri de propria lor direcție.

Gemenii ar putea face întoarceri puternice, lăsându-i în urmă pe cei care îi iubesc, dar există parteneri care ar putea să le urmeze ritmul, gata să construiască o fundație iubitoare în timp. 

Gemenii şi relaţia cu familia şi prietenii

Prieteni: Cei născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor sunt foarte sociabili și adoră să petreacă timp cu prietenii și familia, în special cu cei mai tineri. Un Geamăn are o mulțime de contacte sociale și iubește să discute, să caute înțelegere, dorind întotdeauna să creeze legături cu oameni puternici, cu care să comunice. Fără un flux clar de cuvinte rostite, ei își vor pierde rapid interesul pentru întreaga temă a oricărei conversații. Trebuie să rămână în continuă dezvoltare personală, să simtă inspiraţia şi dorinţa de a creşte atât din punct de vedere profesional, cât şi personal. 

Familia: Familia este foarte importantă pentru Gemeni, în special copiii vor avea un loc special în inima lor odată ce își construiesc propria familie. Lipsa de stabilitate pe care o arată partenerilor lor, având așteptări extrem de mari, nu se reflectă la fel de mult asupra familiei și par să aibă o abordare mai modestă și mai calmă față de cei cu care împărtășesc o casă. Deși responsabilitățile purtate de viața de familie pot fi o provocare pentru natura lor, ei vor găsi o modalitate magică de a fi în două locuri simultan, realizând totul așa cum ar trebui.

Gemenii şi cariera profesională

Având nevoie constantă de stimulare intelectuală, cea mai potrivită slujbă pentru un Geamăn trebuie să implice provocarea creierului lor. Sunt pricepuți, inventivi și adesea foarte inteligenți, având nevoie de un mediu de lucru dinamic, implicând o mulțime de contacte sociale întâlnite la birou. Cele mai bune cariere pe care le pot alege sunt cele ale comercianților, inventatorilor, scriitorilor, oratorilor, predicatorilor și avocaților, dar orice carieră care le oferă posibilitatea de a comunica liber, menținându-i tot timpul în mișcare și ocupați, este o alegere excelentă. De parcă ar fi fost creați pentru multitasking, rezolvarea problemelor și aducerea la viață a unor idei noi, au nevoie de un loc de muncă care să nu-i țină blocați în sarcini de rutină, repetitive, care să nu le permită să strălucească.

A decide între practic și plăcere poate fi o alegere dificilă pentru Gemeni. Chiar dacă cred că banii sunt doar un rău necesar, cei mai mulți dintre ei nu vor petrece mult timp gândindu-se unde să-i câștige sau cum i-au cheltuit. Au nevoie de o bază solidă pentru a-și menține finanțele sub control și organizate, oferindu-le un sentiment de încredere și securitate de care deseori nici măcar nu știu că au nevoie.

Cum să seduci un bărbat Gemeni

Un bărbat Gemeni este entuziast și plin de viață, fără a dezamăgi niciodată cu momente plictisitoare. Este aventuros și plin de umor, iar acest lucru îl face partenerul perfect dacă cealaltă persoană este energică și dinamică, în căutarea distracției. Bărbații Gemeni sunt în mod natural vorbăreți, personalitatea lor este marcată de dualism, făcându-i inconsistenți, dar isteți și uimitor de atrăgători pentru ceilalți. Acestui bărbat îi este imposibil să trăiască singur, dar are nevoie de un partener care să îi ofere suficientă libertate și spațiu, varietate şi încredere. Pentru a-i câștiga inima, trebuie să fii distractiv, stimulant, aventuros, râzând la glumele sale și gata să înveți de la el zi după zi. Ca și cum ar fi opus naturii sale elocvente, Geamănul este gata să discute oricât despre emoțiile sale și va prefera ca şi partenera acestuia să fie extrem de sinceră în această privinţă.

Sexul cu un bărbat Gemeni poate fi o experiență minunată, dar dacă partenerul său nu dorește să experimenteze, se va plictisi. Ca în toate lucrurile din viață, el are nevoie de experiențe noi, de contact verbal și de libertate de exprimare atunci când vine vorba de relații sexuale.

Cum să seduci o femeie Gemeni

Dacă doriți să atrageți o femeie Gemeni, va trebui să puteți ține pasul cu natura ei duală. Poate fi pasională și blândă într-un moment, și distanță și îndepărtată în următorul. Acesta este rezultatul tendinței sale naturale de a rămâne în siguranță și la distanță de alte persoane, pregătită să fugă într-o poveste de dragoste fără griji care o așteaptă chiar după colț.Este o femeie entuziastă, plină de spirit, intelectuală și blândă, în același timp extrem de deschisă și întotdeauna gata să cunoască pe cineva nou.

Deși o femeie Gemeni nu este de obicei foarte timidă, intrarea într-o relație serioasă care necesită angajament va necesita timp și multă răbdare. Cu toate acestea, odată ce găsește un bărbat care să-i poată satisface dorințele sexuale și intelectuale, această femeie va fi cea care va sugera întemeierea unei familii, căsătoria și îmbătrânirea împreună, deși acest lucru s-ar putea întâmpla într-un mod neobișnuit. Este impresionată de partenerii care o învață lucruri noi și au idei pe care le vede ingenioase. Viața ei sexuală este o poveste de spus, dar numai celor care sunt gata să asculte, fiind de obicei, persoana specifică cu care a reușit în cele din urmă să construiască o intimitate adevărată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Horoscop » Tot ce trebuie să ştii despre zodia Gemeni. Nativii care au mereu capul în nori