Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Vibraţia zilei, 25 august. Sfaturi importante pentru nativii care vor să deschidă o afacere

Horoscop. Astăzi vorbim despre nativii pentru care succesul in afaceri e scris în stele.

de Andreea Gherasim

la 27.08.2021 , 10:11

Berbecii pot fi parteneri de afaceri cu Săgetătorii, Vărsătorii şi Peştii cu atât mai mult, dacă este vorba de domenii precum construcţii, HORECA sau educaţie.

Taurii se inteleg de minune cu Fecioarele, Scorpionii şi Capricornii. Pot functona impreuna in domenii precum finante-contabilitate, juridic, design interior, publicitate sau educaţie.

Pentru Gemeni reteta succesului o constitie asocierea cu Leii, Fecioarele şi Peştii. Pentru o reuşită, gemenii ar trebui să se ocupe de tot ce ţine de comunicare în firmă, însă ar trebui să stea departe de cifre şi tot ceea ce implică birocraţie.

Vezi și

În plus, comportamentul zodiilor în situațiile stresante variază de la un nativ la altul. Pentru anumiți nativi din zodiac este foarte important să ia decizii mature și să nu reacționeze într-un mod care le-ar putea strica evoluția personală și profesională. Descoperă cine sunt aceștia.

Andreea Gherasim Like

Am ajuns timidă în redacția Observator, cu încredere că aveam să reușesc să îmi demonstrez că nimic nu este imposibil. Sunt aproape 10 ani de când, în fiecare zi, îmi dau seama că iubesc tot mai mult ceea ce fac.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Horoscop » Vibraţia zilei, 25 august. Sfaturi importante pentru nativii care vor să deschidă o afacere