Meniu LIVE
Search
x

Video Vibrația zilei de 18 iunie. Stelele se aliniază în favoarea nativilor

Horoscop, 18 iunie 2021. Cuvântul-cheie de azi este... surprize. Plăcute, evident, pentru că stelele se aliniează în favoarea noastră.

De Rosse Stan la 18.06.2021, 16:45
Vezi și

Joi se formează pe cer un aspect ultra benefic - Marea Trină. Este cel mai avantajos din astrologie, pentru că ne ajută pe plan amoros, pe plan financiar şi în ascensiunea socială. Dacă până acum nu aţi avut parte de surprize plăcute, până la noapte sunt mari şanse să primiţi veşti extraordinare. Şi mare atenţie la oportunităţile care apar, pentru că nu veţi avea a doua şansă dacă aşteptaţi prea mult.

Vineri, beneficiem de susţinere pe partea birocratică. Venus, planeta banilor şi a iubirii, face un trigon cu Neptun, planeta intuiţiei. Aşa că tot ce este legat de acte, hârtii, documente veţi rezolvă fără prea mari eforturi. Chiar şi în situaţiile delicate sau care nu par să aibă finalitate, astrele fac minuni.

Mai multe detalii despre fiecare nativ în parte, aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman

Pasiunea și romantismul sunt prezente în cuplu fie în prima parte a lunii, fie în cea de-a doua jumătate, cert este că dragostea e mereu prezentă. Deși se anunță o perioadă complicată, nativii sunt predispuși la schimbări importante, pozitive, care le va aduce bucuria în suflet. Descoperă ce îți rezervă horoscopul dragostei pentru luna iulie 2021 și ce vești bune aduce pentru toate zodiile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Vibrația zilei de 18 iunie. Stelele se aliniază în favoarea nativilor