Antena Meniu Search
x

Video Vibrația zilei de 19 iunie. O zi excelentă să facem alegeri privind un parteneriat

Horoscop, 19 iunie 2021. Dacă weekend-ul vine cu veşti neplăcute în privinţa vremii, măcar la horoscop avem parte de lucruri mai bune.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 19.06.2021, 09:22

Vezi și

Dacă aveţi de rezolvat ceva pe partea birocratică, vineri este ziua perfectă. Indiferent că vorbim de contracte, documente sau simple hârtii, faptul că Venus face un trigon cu Neptun ne ajută să ieşim din cele mai complicate situaţii. În plus, ar fi de preferat să nu mai amânaţi lucrurile urgente, pentru că vine weekeendul.

Sâmbătă, inspiraţia nu ne va lipsi. Luna face un aspect de trină cu Saturn şi ne ajută în fixarea, stabilirea clară a deciziilor noastre. Pentru toţi nativii este o zi excelentă pentru interacţiune. Duminică, ne bucurăm de Marea Trină, cea despre care v-am vorbit şi zilele trecute. Între Lună, Soare şi Jupiter, care este cunoscut drept marele benefic. Acestea ne susţin la capitolele comunicare, creativitate şi intuiţie. Iar luni are loc solstiţiul de vară şi soarele intră în semnul zodiacal al Racului. O zi excelentă să facem alegeri privind un parteneriat, dar şi să găsim soluţii pentru problemele delicate pe care nu le-am rezolvat până acum.

Mai multe detalii despre fiecare nativ în parte, aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman

În plus, horoscopul zilei de 20 iunie 2021 anunță multe dificultăți pe plan financiar pentru majoritatea zodiilor. Stresul din ultimul timp începe să-și spună cuvântul. Singura soluție este să te detașezi cât de mult poți de tot ce te înconjoară și să faci cea mai bună alegere pentru tine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Horoscop » Vibrația zilei de 19 iunie. O zi excelentă să facem alegeri privind un parteneriat