Video

Vibrația zilei de 23 iunie. Ajutor nesperat în relaţiile cu familia sau la locul de muncă

De Rosse Stan.
Publicat: 22.06.2021, 17:20.
Actualizat: 23.06.2021, 15:26

Horoscop 23 iunie. Mai este foarte puţin până când Mercur iese din retrogradare, iar lucrurile care nu au funcţionat în ultima perioadă se vor regla.

Flexibilitate este cuvântul care ne ajută azi. Asta dacă îl punem şi în practică, pentru că Marte face un aspect de opoziţie cu Saturn. Unul stresant care declanşează situaţii nedorite sau readuce în viaţa noastră probleme de care credeam că am scăpat, pe care le-am tot ignorat. Evident, viziunea noastră poate fi una greşită, dar azi o să avem tendinţa să excludem această posibilitate şi să încăpăţânăm să fie cum spunem noi. Aşa că singura soluţie este să fim maleabili şi deschişi către idei noi.

Miercuri, în schimb, se produce un aspect ultra benefic pe cer care se numeşte Zmeu. Acesta ne ajută în relaţiile cu familia, la locul de muncă şi dacă avem de rezolvat chestiuni birocratice. Este momentul oportun să acţionăm şi să grăbim procesele care duc la îndeplinirea visurilor noastre.

Mai multe detalii despre fiecare nativ în parte, aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.