Antena Meniu Search
x

Video Vibrația zilei de 23 iunie. Ajutor nesperat în relaţiile cu familia sau la locul de muncă

Horoscop 23 iunie. Mai este foarte puţin până când Mercur iese din retrogradare, iar lucrurile care nu au funcţionat în ultima perioadă se vor regla.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 23.06.2021, 15:26

Vezi și

Flexibilitate este cuvântul care ne ajută azi. Asta dacă îl punem şi în practică, pentru că Marte face un aspect de opoziţie cu Saturn. Unul stresant care declanşează situaţii nedorite sau readuce în viaţa noastră probleme de care credeam că am scăpat, pe care le-am tot ignorat. Evident, viziunea noastră poate fi una greşită, dar azi o să avem tendinţa să excludem această posibilitate şi să încăpăţânăm să fie cum spunem noi. Aşa că singura soluţie este să fim maleabili şi deschişi către idei noi.

Miercuri, în schimb, se produce un aspect ultra benefic pe cer care se numeşte Zmeu. Acesta ne ajută în relaţiile cu familia, la locul de muncă şi dacă avem de rezolvat chestiuni birocratice. Este momentul oportun să acţionăm şi să grăbim procesele care duc la îndeplinirea visurilor noastre. 

Mai multe detalii despre fiecare nativ în parte, aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Horoscop » Vibrația zilei de 23 iunie. Ajutor nesperat în relaţiile cu familia sau la locul de muncă