Video

Vibrația zilei de 3 iulie. Momentul perfect pentru noi începuturi, în special în dragoste

De Rosse Stan.
Publicat: 02.07.2021, 17:04.
Actualizat: 03.07.2021, 09:33

Horoscop 3 iulie. Pentru că în ultimul timp s-a discutat destul de mult despre fazele lunii, cred că este momentul să vă explic pe scurt cum ne influenţează.

Trebuie să ştiţi că intervalul de rotaţie al Lunii în jurul Pământului este de aproximativ 27 zile. Asta înseamnă căm după această perioadă, ea revine la poziţia iniţială. Cele 4 mari faze lunare sunt Luna Nouă, Primul Pătrar, Luna Plină şi Ultimul Pătrar.

Ieri am vorbit despre ultima fază pentru că în acest interval ne aflăm până pe 10 iulie, când va fi o altă Lună nouă. Aceasta apare când Soarele şi Luna sunt în punctul lor cel mai apropiat, iar Pământul este între ele, blocând razele Soarelui să ajungă pe Lună. Este momentul perfect pentru noi începuturi. Setaţi-vă intenţiile şi obiectivele, pentru că în cele 3 zile de Lună Nouă primim un boost de energie pentru a iniţia lucruri. Relaţiile de iubire care încep pot fi de lungă durată, cât şi proiectele profesionale sau personale.

Mai multe detalii despre horoscopul zilnic aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.