Antena Meniu Search
x

Video Vibrația zilei de 4 iunie. Combinaţia dintre Jupiter şi Venus ne amplifică poftele culinare

Horoscop, 4 iunie 2021. Deşi din punct de vedere astrologic lucrurile nu au fost tocmai plăcute în ultimele zile, pentru 4 iunie veştile sunt mai bune.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 19.06.2021, 09:29

Vezi și

Previziunile pentru ziua de joi nu sunt chiar cele mai plăcute, pentru că există riscul să facem greşeli în ceea ce priveşte birocraţia, dar doar pentru că nu suntem atenţi la detalii. Nu este o zi bună nici pentru cumpărături dacă avem în plan să achiziţionăm gadgeturi sau aparatură pentru casă.

În schimb vineri, primim veşti bune legate de străinătate sau de persoanele care se află peste hotare. Jupiter, Marele Benefic, face un aspect pozitiv cu Venus, planeta iubirii şi a banilor. Iar această combinaţie ne amplifică poftele, în special culinare, aşa că trebuie să ne abţinem de la excese.

Putem, totuşi, să facem exces de iubire pentru că suntem avantajaţi în plan amoros. Mai multe detalii despre fiecare nativ în parte, aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman

Mercur Retrograd își face din nou simțită prezența, de data aceasta, în luna iunie 2021. Anul acesta este marcat de trei momente importante, iar unele zodii vor fi mai afectate decât celelalte. Fiecare nativ trebuie să fie precaut în perioada următoare pentru a face față cu bine tuturor provocărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Vibrația zilei de 4 iunie. Combinaţia dintre Jupiter şi Venus ne amplifică poftele culinare