Antena Meniu Search
x

Video Vibraţia zilei de 6 iulie 2021. Promovare la locul de muncă şi un tratament de vindecare

Săptămâna trecută am vorbit despre 2 dintre fazele lunii, luna în descreştere şi luna nouă, şi cum ne influenţează în activităţile zilnice.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 06.07.2021, 16:30

Vezi și

Următoarea etapă este Primul Pătrar, adică atunci când Luna este în creştere şi durează 2 săptămâni. Suntem avantajaţi în procesele de transformare şi ne oferă rezistenţă fizică, psihică, spirituală să putem evolua. Chiar putem fi promovaţi la locul de muncă, însă, obstacolele nu vor lipsi.

Este bine în această perioadă să ne tundem de exemplu, pentru că părul creşte mai rapid, să începem un tratament de vindecare, o activitate sportivă, un hobby, un proiect profesional, o relatie sau chiar construcţia unei case.

Pe scurt, tot ce începem are mari şanse să evolueze frumos, inclusiv investiţiile financiare. Evitaţi, însă, să împrumutaţi bani, să plătiţi taxe sau intervenţiile chirurgicale, pentru că vindecarea va fi mai lentă. 

Mai multe detalii despre horoscopul zilnic aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman.

Cele mai puternice femei din zodiac reușesc să se facă întotdeuna remarcate. Ele dau dovadă de multă ambiție și determinare și sunt pregătite să înfrunte orice situație. Descoperă dacă și tu te numeri printre nativii din zodiac care pot face față oricărei provocări

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Vibraţia zilei de 6 iulie 2021. Promovare la locul de muncă şi un tratament de vindecare