Antena Meniu Search
x

Zodiacul carierei, 23 octombrie 2018. Succes neașteptat și bani în plus la salariu

Zodiacul carierei, 23 octombrie 2018. La serviciu lucrurile se mișcă rapid, iar recompensele nu întârzie să apară. 

Vezi și

Zodiacul carierei, 23 octombrie 2018. La serviciu lucrurile se mișcă rapid, iar recompensele nu întârzie să apară. 

Ghinion şi-n dragoste şi la muncă pentru scorpioni. Încep ziua foarte agitaţi. E posibil să facă o gafă la serviciu din care nu mai ştiu cum să iasă.

Săgetătorii pot descoperi cu surprindere azi un lucru important care stă la baza succesului lor. Cineva le-a dat o mână de ajutor şi nu au avut habar de asta.

Capricornii cheltuie astăzi sume mari de bani pe probleme de sănătate. Ceva îi tot supără în ultima vreme şi vor să fie siguri că e totul în regulă.

Ca şi în plan amoros, vărsătorii au norocul de partea lor. Atrag atenţia printr-un discurs, o glumă sau simpla apariţie, lucru care e clar în avantajul lor.

Productivitate maximă pentru pești la serviciu. Rapiditatea și eficienţa de care dau dovadă azi le poate aduce o recompensă serioasă.

Berbecii vor cu orice preţ să fie lideri la serviciu şi îşi dedică întreaga zi unei lupte de câştigare a puterii în faţa colegilor sau partenerilor de afaceri.

E încă început de săptămână, dar taurii simt deja nevoia de o pauză de la activităţi. Le zboară gândul la vacanţă şi încep chiar să facă deja planuri de sărbători.

Gemenii culeg roadele unui proiect la care au muncit foarte mult. Au un succes la care sperau, dar nu se așteptau chiar în această măsură. Astrele prevăd un câştig substanţial.

Racii pot pleca în străinătate în interes de serviciu, sau li se poate face chiar o ofertă de lucru peste hotare.

Leii îşi folosesc toată energia într-un proiect pe care vor să îl termine numaidecât, pentru a dovedi de ce sunt capabili.

Nativii fecioară trebuie să facă astăzi faţă unor bârfe care le-au făcut o imagine proastă la serviciu. Pot avea o discuţie aprinsă la locul de muncă din această cauză.

Balanțele sunt sfătuite să ţină în frâu cheltuielile inutile, oricât şi-ar dori să îşi facă un moft. Se pot destabiliza financiar şi nu e o perioadă prielnică lor pentru câştiguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul carierei, 23 octombrie 2018. Succes neașteptat și bani în plus la salariu