Antena Meniu Search
x

Zodiacul carierei 24 octombrie 2018. Capricornii primesc o ofertă care-i pune pe gânduri

Zodiac cariera 24 octombrie 2018. Leii rămân norocoşii zilei şi în plan profesional. Nici nativii Fecioara nu stau rău la acest capitol, spun astrele.

Vezi și

Zodiac cariera 24 octombrie 2018. Leii rămân norocoşii zilei şi în plan profesional. Nici nativii Fecioara nu stau rău la acest capitol, spun astrele.

SCORPIONII trebuie să aibă mare grijă cu bugetul familiei. Ar putea cheltui în neştire, tentaţi să creadă că mai au destui bani, însă se pot destabiliza rapid.

SĂGETĂTORII sunt optimişti până în pânzele albe la muncă astăzi, chiar dacă în prima parte a zilei lucrurile pot părea că ies numai pe dos. Au încredere în ei şi ştiu că pot face faţă.

Nativii CAPRICORN ar putea primi o ofertă foarte bună care să îi pună pe gânduri. Ceva le spune să nu se arunce cu capul înainte, iar astrele chiar îi sfătuiesc să aibă răbdare.

Un coleg de muncă îi poate scoate din minţi astăzi pe VĂRSĂTORI. Norocul lor e că se trezesc cu zâmbetul pe buze şi nu pun la suflet răutăţile.

PEŞTII se gândesc deja la distracţie, la mijlocul săptămânii. Simt nevoie de o pauză, de o detaşare de la locul de muncă, unde au fost cam tensionaţi în ultima vreme.

BERBECII au o zi foarte agitată la serviciu, unde lucrurile par că se întâmplă cu o viteză prea mare pentru ei, aşa că aleg să îşi facă treaba în ritmul lor.

TAURII simt nevoia să îşi dovedească potenţialul în faţa colegilor sau a partenerilor de afaceri, aşa că îşi asumă un volum de muncă mai mare decât în mod obişnuit.

GEMENII pot avea un moment de cumpănă azi în carieră. Au muncit foarte mult în ultimul timp şi simt că e momentul să treacă la alt nivel, dar nu ştiu încotro. Li se recomandă să ia o pauză şi să gândească lucrurile la rece.

RACII e posibil să fi pus mâna pe o sumă de bani şi să creadă acum că-şi pot permite orice. Atenţie, însă, niciun câştig nu e un sac fără fund.

LEII impun un respect deosebit azi la locul de muncă sau în faţa partenerilor de afaceri. Sunt stăpâni pe ei şi foarte echilibraţi în decizii, lucru ce îi va face pe alţii să îi dea drept exemplu.

Lucrurile merg atât de bine pentru nativii FECIOARĂ în carieră, încât sunt tentaţi să creadă că ceva rău urmează să se întâmple. Sunt sfătuiţi să ia succesul ca atare şi să nu îşi mai pună mii de întrebări.

O zi nemaipomenită pentru cumpărături în cazul BALANŢELOR. Vor profita de norocul financiar din ultimele zile, dar ar putea rămâne fără niciun ban dacă nu îşi organizează bugetul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul carierei 24 octombrie 2018. Capricornii primesc o ofertă care-i pune pe gânduri